Φρίκη στην Ταϊλάνφη με τον θάνατο ξεναγού. Τον τσίμπησαν δεκάδες σφήκες και πέθανε με τραγικό τρόπο την ώρα της ξενάγησης.
Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών το περασμένο Σάββατο στην Ταϊλάνδη όταν είδαν δεκάδες σφήκες να επιτίθενται τόσο στους ίδιους όσο και στον ξεναγό τους, ο οποίος τελικά έπεσε νεκρός από τα τσιμπήματα.
Το ζευγάρι των Γάλλων περπατούσε σε δάσος στην περιοχή Τσιάνγκ Μάι στη βόρεια Ταϊλάνδη όταν, άγνωστο πώς, διατάραξαν μια σφηκοφωιλιά με αποτέλεσμα οι «ένοικοί» της να περάσουν στην αντεπίθεση.
Φρίκη! Βρέθηκε νεκρός σε δρόμο της Πάτρας!
Ο 58χρονος ξεναγός Σαντσάι Φαοαρούμ φέρεται να γλίστρησε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει με αποτέλεσμα δεκάδες σφήκες να τον τσιμπήσουν.
Την περιπέτεια των τριών αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι κοντινού χωριού που άκουσαν τις κραυγές των Γάλλων που επίσης τσιμπήθηκαν από τις σφήκες με αποτέλεσμα να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.
Οι διασώστες που επιχείρησαν λίγη ώρα μετά το περιστατικό να προσεγγίσουν τον 58χρονο δεν τα κατάφεραν καθώς η σορός του ήταν καλυμμένη από τις φονικές σφήκες του είδους vespa velutina.
«Επιχειρήσαμε να προσεγγίσουμε αλλά τρία από τα μέλη της ομάδας τσιμπήθηκαν. Οπότε κάναμε νέα σχέδια χρησιμοποιώντας στολές πυροσβεστών και τελικά ανασύραμε τη σορό» δήλωσε εθελοντής, μέλος της ομάδας που κατάφερε να απομακρύνει τη σορό τέσσερις ημέρες μετά την επίθεση.
Πηγή: protothema.gr
Φρίκη! Βρήκαν τσιμεντωμένη στο ψυγείο της γνωστή εκατομμυριούχο!
Βρήκαν τσιμεντωμένη στο ψυγείο της γνωστή εκατομμυριούχος και επικρατεί φρίκη στο Τσιανγκ Μάι στη βόρεια Ταϊλάνδη.
Τα ίχνη της 58χρονης κτηματομεσίτριας Wannee Jiracharoenying είχαν χαθεί από τις 18 Οκτωβρίου, μετά την επίσκεψή της σε έναν τοπικό ναό. Ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδερφός της ανησύχησε όταν εκείνη δεν απαντούσε στα μηνύματά του και ταξίδεψε μέχρι εκεί προσπαθώντας να τη βρει.
Την Κυριακή βρέθηκε το πτώμα της, με τις λεπτομέρειες να προκαλούν ανατριχίλα, αφού η γυναίκα ήταν τσιμεντωμένη μέσα στο ψυγείο της.
Φρίκη! Τσιμέντωσαν 24χρονο μοντέλο, αφού της έκαναν ένεση με καθαριστικό πισίνας!
Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα όταν οι γείτονες παραπονέθηκαν για έντονη μυρωδιά που ερχόταν από την ιδιοκτησία της.
Οι Αρχές ερευνούν τώρα την δολοφονία της και αναζητούν ως ύποπτο τον φίλο της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.
Όπως αναφέρουν, από τον τραπεζικό λογαριασμό της 58χρονης έχουν γίνει αρκετές αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών μετά το θάνατό της, ενώ λείπουν οι πιστωτικές κάρτες της και το αυτοκίνητό της.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο φίλος της θα μπορούσε να ρίξει «φως» στη δολοφονία της και πραγματοποιούν ελέγχους στα σύνορα, σε περίπτωση που έχει διαφύγει στο εξωτερικό.
Μέχρι στιγμής ο ύποπτος έχει τραβήξει ήδη περίπου 36.000 ευρώ από τρία διαφορετικά σημεία στα βόρεια της χώρας. Κατά την τελευταία ανάληψη, η κάμερα ασφαλείας από το ΑΤΜ κατέγραψε μέρος του προσώπου του.
Η αστυνομία θεωρεί ότι ο δράστης διέπραξε το έγκλημα για να κλέψει τα χρήματά της, ίσως επειδή ήξερε ότι έκανε δωρεές μεγάλων ποσών στο ναό και στο νοσοκομείο της περιοχής.
Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.


">
">
">
">
">
">
">