Τρόμος στον αέρα και σε πτήση από το Ηράκλειο για την Ρόδο, όταν υπήρξε έκρηξη στον κινητήρα του αεροπλάνου!

Αναστάτωση επικράτησε στην πτήση αεροσκάφους εσωτερικών αερογραμμών από το Ηράκλειο της Κρήτης με προορισμό τη Ρόδο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη βλάβη ο κινητήρας ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-kriti, το αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό τη Ρόδο, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Κάρπαθο. Μάλιστα, πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι προκλήθηκε έκρηξη στον ένα κινητήρα του αεροσκάφους.

Οι 47 επιβάτες της πτήσης βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Καρπάθου αναμένοντας κάποια ενημέρωση για τον τρόπο που θα συνεχίσουν το ταξίδι τους. Το ευτύχημα είναι πως όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Θρίλερ στον αέρα: Αεροπλάνο τυλίχθηκε στους καπνούς μετά την απογείωση! (Βίντεο)

Θρίλερ στον αέρα, καθώς ένα αεροπλάνο τυλίχθηκε στους καπνούς μετά την απογείωσή του!

Το βίντεο από την καμπίνα των επιβατών συγκλονίζει!

Δέκα ώρες διήρκεσε συνολικά η κόλαση για τους επιβάτες πτήσης των American Airlines από το Μαϊάμι με προορισμό τη Λιμπέρια στην Κόστα Ρίκα.

Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Νικαράγουα αφού το αεροδρόμιο της Λιμπέριας έκλεισε καθώς ο διάδρομος είχε λακκούβες.

Τελικά οι επιβάτες παρέμειναν επί τρεις ώρες στο αεροδρόμιο της Μανάγκουα στη Νικαράγουα αφού η καμπίνα του αεροσκάφους γέμισε ομίχλη.

https://twitter.com/Augiewrslr/status/1137876615390793728

Σοκ! Αεροπλάνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στα Χανιά!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αεροπλάνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στα Χανιά!

Το σκάφος καθηλώθηκε στο έδαφος όπως επίσης και οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με τη συγκεκριμένη πτήση.

Αεροσκάφος της σκανδιναβικής εταιρείας SAS Scandinavian Airlines, το οποίο είχε φτάσει στο αεροδρόμιο Χανίων, κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκε με ένα όχημα στήριξης εδάφους του αεροδρομίου που βρισκόταν στον αερολιμένα.

Το όχημα χτύπησε το αεροσκάφος στην άτρακτο με αποτέλεσμα αυτό να μην μπορεί να απογειωθεί για να εκτελέσει την προγραμματισμένη του πτήση, στις 19:30 με αριθμό SK7946 και προορισμό την Ουμέα της Σουηδίας.

Το δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε σύμφωνα με πληροφορίες λόγω του ατυχήματος και αναμένεται σήμερα Τετάρτη (19/6) να προσγειωθεί άλλο αεροσκάφος στο οποίο θα επιβιβαστούν οι ταξιδιώτες για να επιστρέψουν στη Σουηδία.