Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
A. ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ:
1. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (30-11-17) ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. διαβάστε παρακάτω…
2. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (01-12-17)
ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.
2. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (02-12-17)
ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ), ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Νέα στάση εργασίας! Δείτε πότε και που
3. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (03-12-17)
ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
B. ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ 7 ΜΕ 8 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΙΘΑΝΩΣ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (03-12-17).


">
">
">
">
">
">
">