Ο 3χρονος Άγγελος έφυγε από τη ζωή μετά την κακοποίηση που υπέστη, καθώς έμεινε εγκεφαλικά νεκρός. Η μητέρα του βρίσκεται στη φυλακή μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση και η γιαγιά του, πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανά του, ώστε να σώσει ζωές ανθρώπων που βρίσκονταν σε ανάγκη.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν φήμες και δημοσιεύματα πως η κηδεία του μικρού παιδιού θα πραγματοποιούνταν σήμερα 6/2, ωστόσο υπάρχει μία μυστικοπάθεια γύρω από αυτό το θέμα, καθώς η οικογένεια της μητέρας δεν επιθυμεί να μάθει η πλευρά του βιολογικού πατέρα πότε και που θα κηδευτεί.

Τι συνέβη στο νεκροταφείο με τους συγγενείς του 3χρονου Άγγελου

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του Super Κατερίνα, συγγενείς του πατέρα βρέθηκαν νωρίτερα στο κοιμητήριο της Καλλιθέας και έψαχναν ανάμεσα στους τάφους για να βρουν που θα είναι η τελευταία του κατοικία και αν είχε ξεκινήσει η κηδεία του.

«Δυστυχώς η τραγωδία του μικρού Άγγελου δεν έχει τέλος», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Οι πληροφορίες θέλουν συγγενείς του πατέρα να βρίσκονται στο νεκροταφείο και να ψάχνουν που θα γίνει η κηδεία».

«Επειδή υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από την ημέρα και την ώρα της κηδείας του παιδιού και δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς οι δημοσιογράφοι, γι’ αυτό και είμαστε από πολύ νωρίς έξω από το κοιμητήριο εδώ στην Καλλιθέα, αλλά και για τους συγγενείς από τη μεριά του πατέρα, με αποτέλεσμα να έχει έρθει μία ομάδα με θείους, ξαδέρφια, περίπου 10-15 άτομα, οι οποίοι μπήκαν μέσα στο κοιμητήριο, όλοι μαζί, γύρω στις 11:00 το πρωί, και άρχισαν να ψάχνουν ανάμεσα στους τάφους πού θα κηδέψουν το παιδί, γιατί υπάρχει μία πολύ μεγάλη μυστικότητα από την αντίθετη πλευρά. Δεν λένε τίποτα, δεν μιλάει ούτε η γιαγιά ούτε το γραφείο τελετών», εξήγησε, μάλιστα, δημοσιογράφος της εκπομπής που βρισκόταν στο κοιμητήριο εκείνη την ώρα.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει: «Η γιαγιά έχει βάλει δικηγόρο γι’ αυτό τον λόγο και έχει πει στο γραφείο τελετών ότι “απαγορεύεται να δώσετε οποιαδήποτε πληροφορία”. Έχει πάει και σε αυτό το επίπεδο».

«Επειδή φοβούνται μήπως γίνουν επεισόδια, δεν λέει κανείς τίποτα. Έχουν έρθει, ψάχνουν μέσα, κάνουν τον γύρο του κοιμητηρίου. Είναι περίπου 6 άντρες και οι υπόλοιπες είναι γυναίκες. Από το ύφος τους και μόνο… Μπήκαν με ορμή μέσα. Όχι εξαγριωμένοι, αλλά με ορμή. Όταν κάποιος μπαίνει μέσα γιατί του αποκρύπτουν κάτι και θέλει να μάθει, μπαίνει με σκοπό να ψάξει», κατέληξε η ρεπόρτερ – δείτε εδώ πότε θα γίνει τελικά η κηδεία του.