Τα 5 φυτά που πρέπει άμεσα να βγάλουμε έξω από το σπίτι - Το Feng Shui τα απαγορεύει γιατί...

Αν πιστεύετε πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
unsplash.com
unsplash.com

Οι λάτρεις του Feng Shui γνωρίζουν καλύτερα ποια φυτά πρέπει να έχει κανείς μέσα στο σπίτι του και ποια έξω για καλή ενέργεια στο σπίτι. Για όσους ωστόσο δεν γνωρίζουν, παρακάτω θα δείτε τα 5 που δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα στο σπίτι με κακή ενέργεια.

Αυτά τα φυτά απαγορεύεται να έχουμε σπίτι μας σύμφωνα με το Feng Shui

  • Γαρίφαλο αέρα: Το γαρίφαλο του αέρα, του οποίου το επιστημονικό όνομα είναι Tillandsia aeranthos, Είναι ένα πολύ εύκολο στην καλλιέργεια φυτό που διατηρείται συνήθως σε εσωτερικό χώρο. Ωστόσο, δεν είναι βολικό να το έχετε μέσα στο σπίτι αφού απορροφά καλή ενέργεια.
  • Κάκτος: Οι κάκτοι είναι πολύ ενδιαφέροντα φυτά που έχουν σε γλάστρες, καθώς αναπτύσσονται αργά και, τα περισσότερα από αυτά, δεν φτάνουν σε πολύ μεγάλο μέγεθος. Αλλά προσελκύουν αρνητική ενέργεια, οπότε είναι σημαντικό να αποφύγετε την τοποθέτησή τους στην είσοδο του σπιτιού.
  • Ορτένσια: Οι ορτανσίες είναι όξινοι θάμνοι, τα οποία σύμφωνα με τον Φενγκ Σούι αντιπροσωπεύει τη μοναξιά. Επομένως, δεν συνιστάται να το έχετε μέσα στο σπίτι.

Feng Shui φυτά σπίτι
unsplash.com

  • Αγκάθι του Χριστού: Επειδή αυτός ο τύπος φυτού έχει αρκετά κοφτερά αγκάθια, υπάρχουν διάφορες πεποιθήσεις για αυτό. Η βασική πεποίθηση είναι ότι πιστεύεται ότι αυξάνει την κατάσταση των νεύρων και των εντάσεων στο σπίτι. Η ίδια πεποίθηση λέει ότι αν τα τοποθετήσετε έξω, θα χρησιμεύσουν ως φυλαχτό που βοηθά στην προστασία του σπιτιού από όλες τις κακές δονήσεις που προέρχονται από έξω.
  • Αναρριχητικά φυτά: Τα αναρριχητικά φυτά και τα φυτά αναρρίχησης είναι αυτά που συνήθως χρησιμοποιούνται περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους. Στην περίπτωση που μεγαλώνουν πολύ δεν θα επιτρέψουν τη θετική ενέργεια να ρέει καλά μέσα στο περιβάλλον του σπιτιού. Επομένως, η καλύτερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι ότι έχουμε αυτόν τον τύπο φυτών στον κήπο.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το φυτό που πρέπει όλοι να έχουμε σπίτι μας - Φέρνει γούρι και το λέει και το Feng Shui