Ελένη Φουρέιρα - Το έχει στην είσοδο της βίλας της για προστασία - Το φυτό που μπλοκάρει την αρνητική ενέργεια σύμφωνα με το Feng Shui

Προσοχή, δεν κάνει να μπει σε συγκεκριμένους χώρους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα - Το έχει στην είσοδο της βίλας της για προστασία - Το φυτό που μπλοκάρει την αρνητική ενέργεια σύμφωνα με το Feng Shui

Η Ελένη Φουρέιρα μένει μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον ενός έτους γιο τους σε μία διώροφη βίλα στα Νότια Προάστια, η οποία έχει όλες τις ανέσεις, αλλά και έναν υπέροχο κήπο στον οποίο περνούν πολλές ώρες της ημέρας τους, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι όπου ο καιρός είναι πιο ζεστός - δείτε εδώ φωτογραφίες.

Σε αυτόν η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να βάλει ένα φυτό που σύμφωνα με τους κανόνες του Feng Shui μπλοκάρει την αρνητική ενέργεια και λειτουργεί ως προστάτης. Φαίνεται και σε διάφορες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το φυτό που έχει η Ελένη Φουρέιρα στο σπίτι της για να μπλοκάρει την αρνητική ενέργεια

Πρόκειται για το φυτό που ονομάζεται Sansevieria trifasciata και είναι γνωστό και ως "γλώσσα της πεθεράς" ή "snake plant". Είναι σημαντικό να μπαίνει στην είσοδο κάθε σπιτιού είτε στην μπροστινή πόρτα ή μπροστά από ένα μεγάλο παράθυρο για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ είναι επίσης καλό να βρίσκεται σε ένα γραφείο είτε αυτό είναι στο σπίτι είτε σε επαγγελματικό χώρο, καθώς φέρνει μια ζωντανή, εστιασμένη ενέργεια σε έναν δωμάτιο. Καλό είναι, όμως, να μην μπαίνει σε υπνοδωμάτια ή παιδικά δωμάτια.

Το γεγονός πως είναι ανθεκτικό φυτό και δεν χρειάζεται τρομερή φροντίδα το κάνει ακόμη πιο εύκολο και περιζήτητο. Αυτό που κάνει, ουσιαστικά, είναι να φιλτράρει τις τοξικές ουσίες ,όπως η φορμαλδεΰδη, το τριχλωροαιθυλένιο, το βενζόλιο, η τολουΐνη και άλλες τοξίνες που απελευθερώνονται στον αέρα, από το μελάνι, τον αφρό ή τις πλαστικές σακούλες που χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα, Γωγώ Μαστροκώστα και 4 ακόμη - Διάσημοι Έλληνες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο