IKEA: Οι Γαλλίδες βάζουν αυτή την πολυθρόνα στο σαλόνι τους για να δείξει μοντέρνο - Κοστίζει μόνο 45 ευρώ

Γνωστές για τις κλασικές επιλογές τους, βρήκαν τον τρόπο να είναι και μοδάτες!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
IKEA: Οι Γαλλίδες βάζουν αυτή την πολυθρόνα στο σαλόνι τους για να δείξει μοντέρνο - Κοστίζει μόνο 45 ευρώ

Οι Γαλλίδες είναι γνωστές για την αβίαστη κομψότητά τους και την ικανότητά τους να μεταμορφώνουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο σε... look πασαρέλας, οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτή η φήμη τους για τη μόδα μεταφέρεται και στη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Λατρεύουν τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια στην ντουλάπα τους, που μεταμορφώνουν σε μοντέρνα σύνολα με την προσθήκη ορισμένων στοχευμένων trends - το ίδιο κάνουν και στους χώρους όπου ζουν, φροντίζοντας να προσθέτουν σε all-time classic διακόσμηση μοντέρνες πινελιές, που δημιουργούν αυτόματα ξεχωριστή αίσθηση και επικαιροποιούν την εικόνα.

Άλλωστε όταν διαθέτεις γούστο στο ντύσιμο, δεν μπορεί παρά να... καταναλώνεις και λίγο από αυτό στον χώρο όπου περνάς τις περισσότερες ώρες της μέρας σου. Τα ΙΚΕΑ είναι για εκείνες ο "παράδεισος" του shopping για το σπίτι, όπως είναι δηλαδή και τα haute couture brands ή η high street fashion.


Έτσι κάθε φορά ανακαλύπτουμε το αντικείμενο που επιλέγουν στο repeat, που αναβαθμίζει το στυλ στο σπίτι τους και δείχνει αυτόμτα τον χώρο μοντέρνο και ξεχωριστό!

IKEA: Οι Γαλλίδες βάζουν αυτή την πολυθρόνα στο σαλόνι τους για να δείξει μοντέρνο - Κοστίζει μόνο 45 ευρώ

Ένα, αντικείμενο που επιλέγουν τώρα οι Γαλλίδες για το σαλόνι τους είναι μια design πολυθρόνα, που ταιριάζει σε κάθε στυλ διακόσμησης, πετυχαίνοντας να δημιουργήσει μια μοντέρνα εμφάνιση ακόμα και στον πιο κλασικό χώρο. Κοστίζει μόλις 45 ευρώ και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα δίπλα σε κλασικούς βελούδινους καναπέδες, ακόμα και πάνω σε "βαριά" χαλιά, απογειώνοντας το interior design.


Η πολυθρόνα PELLO είναι ένα αναπαυτικό κάθισμα, απόλυτα ταιριαστό για οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού, δημιουργώντας μοντέρνες γωνιές χαλάρωσης και ζώνες άνεσης στο σπίτι. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν μπερζέρα με ένα υποπόδιο, μπροστά από την τηλεόραση στο σαλόνι σου ή ακόμα να την βάλεις στο υπνοδωμάτιο, για να ηρεμείς διαβάζοντας ένα βιβλίο.


Τοποθέτησέ την δίπλα σε μια κλασική βιτρίνα με κρύσταλλα, σε έναν μπουφέ ή κοντά σε ένα κλασικό επιδαπέδιο φωτιστικό, για να δημιουργήσεις ένα mix'n'match διακόσμησης που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.


pello πολυθρόνα ikea

Πολυθρόνα, Pello - Θα την βρεις εδώ