ΙΚΕΑ: Αυτό το ρετρό φωτιστικό επιλέγουν οι Γαλλίδες trendsetters για το σαλόνι τους - Κοστίζει 65 ευρώ και γίνεται ανάρπαστο

Ταιριάζει σε όλα τα στυλ διακόσμησης βάζοντας μια ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Δεν είναι λίγα τα κορίτσια της μόδας που όση αγάπη έχουν για το στυλ και τα ρούχα άλλη τόση έχουν και στη διακόσμηση του σπιτιού τους. Άλλωστε όταν διαθέτεις γούστο στο ντύσιμο, δεν μπορεί παρά να... καταναλώνεις και λίγο από αυτό στον χώρο όπου περνάς τις περισσότερες ώρες της μέρας σου.

Μάλιστα, οι Γαλλίδες, γνωστές για την αβίαστη κομψότητά τους αλλά και το αξεπέραστο στυλ τους και την ικανότητά τους να δημιουργούν φινετσάτα και ταυτόχρονα μοδάτα σύνολα, δίνουν μεγάλη βάση στην εσωτερική διακόσμηση, που πολλές φορές συνάδει με τις στυλιστικές επιλογές τους.

Τα ΙΚΕΑ είναι για εκείνες ο "παράδεισος" του shopping για το σπίτι, όπως είναι δηλαδή και τα haute couture brands ή η high street fashion. Ένα, αντικείμενο επιλέγουν τώρα για το σαλόνι τους, αναδεικνύοντας τη ρετρό τάση, που "παίζει" και στη μόδα: Ένα vintage style φωτιστικό, που κοστίζει 65 ευρώ και γίνεται ανάρπαστο ανάμεσα στις πιο ενημερωμένες trendsetters.

ΙΚΕΑ: Αυτό το ρετρό φωτιστικό επιλέγουν οι Γαλλίδες trendsetters για το σαλόνι τους - Κοστίζει 65 ευρώ και γίνεται ανάρπαστο

Από τα παιδικά σου χρόνια σίγουρα θυμάσαι ένα επιδαπέδιο φωτιστικό στο σαλόνι με ρετρό καπέλο και περίτεχνη βάση με σχέδια. Όλα τα σπίτια είχαν ένα παρόμοιο. Εν έτει 2024 η μόδα λατρεύει την επιστροφή στο παρελθόν μέσα από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, ενώ και τα αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από αυτή την τάση.


Με πιο minimal πινελιές, αυτό το ξυλόγλυπτο επιδαπέδιο φωτιστικό, που έχει τις ρίζες του στην σκανδιναβική παράδοση, προσφέρει μια μοντέρνα αλλά και παραδοσιακή εμφάνιση σε έναν χώρο, οπότε καταλαβαίνεις τον λόγο που γίνεται ανάρπαστο από τις Γαλλίδες trendsetters - πέρα από τη χαμηλή τιμή του στα 65 ευρώ.

επιδαπέδιο φωτιστικό ΙΚΕΑ

Φωτιστικό δαπέδου, 150 cm, KINNAHULT, ΙΚΕΑ - Θα το βρεις εδώ

Deco idea: Συνδύασέ το το ίδιο καλά σε ένα minimal σαλόνι, με neutral αποχρώσεις, σε έναν pop χώρο με φωτεινά χρώματα αλλά και σε ένα ρετρό δωμάτιο, με vintage έπιπλα και διακοσμητικά. Θα κάνει τη διαφορά σε κάθε περίπτωση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Γαλλίδες φοράνε μόνο αυτά τα 5 tops με φούστες & παντελόνια χειμώνα-καλοκαίρι

Πώς να συνδυάσεις το στυλ σου με τη διακόσμηση του σπιτιού σου - 5 τρόποι για να το πετύχεις

IKEA: Οι Γαλλίδες βάζουν αυτή την πολυθρόνα στο σαλόνι τους για να δείξει μοντέρνο - Κοστίζει μόνο 45 ευρώ

IKEA: Κάθε κομψή Γαλλίδα έχει αυτό τον "λάθος" καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο της

Με αυτό το χρώμα το look σου θα φαίνεται ακριβό σύμφωνα με τις Γαλλίδες

Τι είναι το "φαινόμενο ΙΚΕΑ" και πώς βελτιώνει τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική μας υγεία

Τι φοράνε οι Γαλλίδες στην παραλία; 10 must-have που παίρνουν πάντα μαζί τους στις διακοπές

IKEA: Με αυτό το αντικείμενο στο υπνοδωμάτιο κάθε άντρας θα αναβαθμίσει το στυλ του - Η τέλεια ιδέα με 27 ευρώ

ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το τέλειο έπιπλο που προτείνουν οι διακοσμητές για μικρό μπαλκόνι - Έχει 3 διαφορετικές χρήσεις και κοστίζει μόνο 20 ευρώ

ΙΚΕΑ: Αυτό τον καθρέφτη έχουν οι Γαλλίδες fashionistas στο σπίτι τους - Κοστίζει 49,99 ευρώ και είναι viral