ΙΚΕΑ: Αυτό το χαλί ταιριάζει σε κάθε ντιζαϊνάτο σαλόνι και το καλοκαίρι - Το παίρνεις στη μισή τιμή με 59 ευρώ πριν γίνει sold-out

Θα βάλει μια "φρέσκια" πινελιά στον χώρο σου

Shutterstock
Shutterstock

Το χαλί αποτελεί ένα από τα πιο βασικά διακοσμητικά στοιχεία σε ένα σαλόνι, προσφέροντας τόσο αισθητική όσο και πρακτική αξία. Η παρουσία του μπορεί να μεταμορφώσει έναν χώρο, προσδίδοντας ζεστασιά και άνεση, ενώ πλέον δεν είναι λίγοι εκείνοι που διατηρούν τα χαλιά τους στο σπίτι χειμώνα-καλοκαίρι, για περισσότερο στυλ αλλά και αίσθηση θαλπωρής όλο τον χρόνο.

Οπότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία σου τώρα στις εκπτώσεις να αποκτήσεις το πιο στυλάτο χαλί από τα ΙΚΕΑ, που ταιριάζει σε κάθε ντιζαϊνάτο σαλόνι μόνο με 69 ευρώ, για να το ευχαριστηθείς τη νέα σεζόν. Απλώς φρόντισε να το... προλάβεις, πριν γίνει sold-out.

ΙΚΕΑ: Αυτό το χαλί ταιριάζει σε κάθε ντιζαϊνάτο σαλόνι και το καλοκαίρι - Το παίρνεις με 59 ευρώ πριν γίνει sold-out

Πέρα από τη λειτουργικότητα, το χαλί μπορεί να αναδείξει το στυλ του σπιτιού σου, δίνοντας χρώμα και χαρακτήρα στον χώρο. Επιπλέον, απορροφά τους θορύβους και συμβάλλει στη δημιουργία μιας ήρεμης και γαλήνιας ατμόσφαιρας. Συνεπώς, το χαλί δεν είναι μόνο ένα διακοσμητικό στοιχείο, αλλά και μια αναγκαία προσθήκη που ενισχύει την άνεση και τη λειτουργικότητα στο σαλόνι.

χαλί σαλονιού ikea.gr

Έτσι, με αυτά ως οδηγό, δες αυτό το χαλί από τα ΙΚΕΑ με τις παιχνιδιάρες πολύχρωμες βούλες, που θα αναδείξει τη minimal διακόσμηση, ενώ άκομα και σε ένα κλασικό σαλόνι θα προσθέσει μια μοντέρνα πινελιά.

χαλί ikea.gr

Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ένα χαλί που αντέχει την καθημερινή φθορά ακόμα και στους πιο πολυσύχναστους χώρους και με μόλις 69 ευρώ!

χαλί με βούλες ικεα

Χαλί με χαμηλό πέλος και μοτίβο πουά, 160x230 cm, DUBBELFIL - Θα το βρεις εδώ

10 tips για να αποκτήσεις το σωστό χαλί

  1. Μέγεθος: Επίλεξε το κατάλληλο μέγεθος που ταιριάζει με τις διαστάσεις του σαλονιού σου.
  2. Στυλ: Προτίμησε ένα χαλί που ταιριάζει με την υπάρχουσα διακόσμηση και τα έπιπλα ή χρησιμοποίησε ένα διαφορετικού στυλ για να αναδείξεις τον χώρο σου.
  3. Χρώμα: Πρόσεξε το χρώμα του χαλιού. Ένα ουδέτερο μπορεί να ταιριάξει σε πολλούς χώρους, ενώ ένα έντονο χρώμα ή μοτίβο θα προσθέσει χαρακτήρα.
  4. Υλικό: Τα μάλλινα χαλιά είναι ανθεκτικά και ζεστά, ενώ τα βαμβακερά είναι πιο εύκολα στον καθαρισμό.
  5. Συντήρηση: Μερικά υλικά απαιτούν ειδική φροντίδα.
  6. Άνεση: Πρέπει να είναι άνετο και ευχάριστο στην αφή, ιδιαίτερα αν έχεις παιδιά που παίζουν στο πάτωμα.
  7. Ανθεκτικότητα: Προτίμησε ένα χαλί που είναι ανθεκτικό και μπορεί να αντέξει την καθημερινή χρήση, ειδικά εάν έχεις κατοικίδια ή παιδιά.
  8. Τοποθέτηση: Απόκτησε το σωστό μέγεθος ανάλογα με το πού θα το τοποθετήσεις.
  9. Συνδυασμοί: Μη φοβηθείς να πειραματιστείς με τα χρώματα. Θα αναδείξεις τον χώρο σου κάνοντας mix'n'match.
  10. Προϋπολογισμός: Σκέψου πόσα χρήματα θα διαθέσεις και κινήσου ανάλογα.