ΙΚΕΑ: Αυτό τον καθρέφτη έχουν οι Γαλλίδες fashionistas στο σπίτι τους - Κοστίζει 49,99 ευρώ και είναι viral

Πρωταγωνιστεί στα σπίτια των πιο stylish γυναικών

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι οι πιο στυλάτες γυναίκες στον πλανήτη - και όχι άδικα! Οι Γαλλίδες ακολουθούν πιστά 9 κανόνες στυλ, που τις κάνουν να ξεχωρίζουν, απογειώνοντας με τον τρόπο τους ακόμα και τα πιο minimal κομμάτια. Στο ντύσιμό τους είναι αξεπέραστες και γίνονται παράδειγμα προς μίμηση για τα κορίτσια της μόδας ανά τον κόσμο.

Φυσικά από τέτοιες κομψές και elegant γυναίκες δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο και στις άλλες εκφάνσεις της ζωής τους. Έτσι το γούστο και η εκλεπτυσμένη τους αισθητική φαίνεται ξεκάθαρα και στο σπίτι τους, με χώρους που διακρίνονται για το γούστο και την ιδιαίτερη διακόσμησή τους.

Μάλιστα, τώρα το καλοκαίρι βλέπουμε διαρκώς στα σπίτια των πιο stylish Γαλλίδων έναν καθρέφτη, που γίνεται viral και εσύ μπορείς να τον αποκτήσεις τώρα στα IKEA μόλις με 49,99 ευρώ.

ΙΚΕΑ: Αυτό τον καθρέφτη έχουν οι Γαλλίδες fashionistas στο σπίτι τους - Κοστίζει 49,99 ευρώ και είναι viral

Οι Γαλλίδες ως γνωστόν, όσον αφορά στα looks τους, επιλέγουν minimal διαδρομές, με κομμάτια διαχρονικά, που "μπλέκουν" αριστοτεχνικά με τις τρέχουσες τάσεις, δημιουργώντας κομψά σύνολα. Στη διακόσμηση του σπιτιού τους προτιμούν την "ήσυχη πολυτέλεια", με κομμάτια απλά και στυλάτα, που απογειώνουν το καλό γούστο.


Η ψάθα είναι ένα υλικό που προτιμούν πολύ, είτε μιλάμε για διακοσμητικά είτε για λεπτομέρειες σε έπιπλα είτε φυσικά για καθρέφτες. Είναι υλικό φυσικό, που ειδικά το καλοκαίρι δημιουργεί μια summer ατμόσφαιρα στο σπίτι, ενώ συνδυάζεται εύκολα με έπιπλα σε neutral τόνους.


Σε διάφορα σχέδια και σχήματα, αυτό που κυρίως βλέπουμε είναι να επιλέγουν στρογγυλό ψάθινο καθρέφτη, που παρόμοιο θα βρεις στο ΙΚΕΑ με μόλις 49,99 ευρώ, που έχει γίνει viral.

καθρέφτης ψάθα στρογγυλός ΙΚΕΑ

Χειροποίητος ψάθινος καθρέφτης VRIGSTAD - Θα τον βρεις εδώ

Top πρόταση διακόσμησης: Συνδύασε τον καθρέφτη με διακοσμητικά από ψάθα στο τοίχο και καλάθια, δημιουργώντας μια γωνιά με την αγαπημένη σου πολυθρόνα. Πρόσθεσε ένα πράσινο φυτό εσωτερικού χώρου και ένα επιδαπέδιο φωτιστικό και ετοιμάσου να περνάς εδώ τις πιο χαραλές ώρες της μέρας σου.

ψάθινος καθρεφτης ΙΚΕΑ