Στέλλα Πάσσαρη: Το διώροφο σπίτι της κολλητής της Ιωάννας Τούνη στην Θεσσαλονίκη - Μίνιμαλ με τεράστιο κρεβάτι στο δωμάτιό της

Το ανακαίνισε πρόσφατα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέλλα Πάσσαρη
Instagram / Στέλλα Πάσσαρη

Η Στέλλα Πάσσαρη έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μετά την συμμετοχή της στο My Style Rocks, αλλά μετά από αυτό κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού μέσα από το περιεχόμενο που δημοσιεύει στα social media της, κυρίως στο Instagram και στο Tik Tok της. Είναι επίσης η κολλητή της Ιωάννας Τούνη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με την οποία έχει δημιουργήσει την εταιρεία ρούχων τους, την Bubblegun.

Πολλές φορές έχουμε δει φωτογραφίες τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με την ίδια, ωστόσο, να έχει τους δικούς της πιστούς ακόλουθους, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς μία ανάρτησή της. Στα προφίλ που διατηρεί μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Για παράδειγμα, είχε μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό της πριν από λίγους μήνες, ένα γεγονός που την δυσκόλεψε πολύ ψυχολογικά, αλλά βγήκε πιο δυνατή μέσα από αυτό - δείτε εδώ τι είχε συμβεί.

Μοιράζεται, μάλιστα, και τα μεγάλα βήματα που κάνει και ένα από αυτά είναι η ανακαίνιση του σπιτιού της στην Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει αναλάβει ο Στέφανος Μεντενζής, ο διακοσμητής που άλλαξε και τα δύο σπίτια της Ιωάννας Τούνη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ που το γκρέμισε και έβαλε τζάκι πρόσφατα), ενώ παράλληλα ετοιμάζει και τα άλλα δύο που έχει αγοράσει για να τα ενοικιάσει στην πορεία.

Το σπίτι της Στέλλας Πάσσαρη

Μέσα από κάποια story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, έδειξε πώς διαμορφώθηκε ο κάτω όροφος, με το σαλόνι, την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρά της και το μπάνιο της. Είναι ένας χώρος στον οποίο κυριαρχεί το λευκό και το μπεζ, ενώ "κλειδί" είναι και ο κρυφός φωτισμός.

Στέλλα Πάσσαρη σαλόνι
Instagram / Στέλλα Πάσσαρη

Στέλλα Πάσσαρη μπάνιο
Instagram / Στέλλα Πάσσαρη

Έχει επιλέξει πιο "ζεστό" χρώμα ξύλου για το πάτωμα και παρόλο που ο καμβάς είναι πιο μίνιμαλ, έχει "παίξει" με υφές, όπως με τον τοίχο πίσω από την τηλεόραση. Έχει και λίγα φυτά από εδώ και από εκεί, ενώ στην κουζίνα έχει βάλει και λίγο μαύρο στα ντουλάπια και στον πάγκο με τον νεροχύτη. Εντυπωσιακό, βέβαια, είναι και το κρεβάτι που έχει επιλέξει η ίδια για το δωμάτιό της, το οποίο μοιάζει τόσο μαλακό σαν ενωμένα σύννεφα.

Στέλλα Πάσσαρη κουζίνα
Instagram / Στέλλα Πάσσαρη

Στέλλα Πάσσαρη υπνοδωμάτιο
Instagram / Στέλλα Πάσσαρη

Εντωμεταξύ, αν και δεν φαίνεται ξεκάθαρα, σε κάποια από τα αποσπάσματα των βίντεο, φαίνεται και το μπαλκόνι της, το οποίο είναι τεράστιο και άνετα θα μπορεί να κάνει ολόκληρα πάρτι και barbeque εκεί.