Σίσσυ Χρηστίδου: Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι της στα Βριλήσσια που μοιάζει λες και βγήκε από ταινία

Και ποιος δεν θα ήθελε να μένει εκεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι της στα Βριλήσσια που μοιάζει λες και βγήκε από ταινία

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει στιλ και φινέτσα και αυτό φαίνεται και μέσα από το σπίτι της. Η παρουσιάστρια μαζί με τους δυο γιου της μένει σε μια διώροφη μονοκατοικία στην περιοχή των Βριλησσίων, στη οποία μετακόμισαν πριν από περίπου 3 χρόνια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από το εσωτερικό του και μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό με το πόσο εντυπωσιακό είναι τόσο σε διαρρύθμιση όσο και σε διακόσμηση.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό και cozy σπίτι ώστε να είναι το προσωπικό της καταφύγιο όταν θέλει να χαλαρώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στον ελεύθερο της χρόνο λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της, αν δεν κάνουν κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με φίλους τους, κάθονται στο συγκλονιστικό σαλόνι τους. Στο χώρο έχει τζάκι ακριβώς κάτω από την τηλεόραση έναν μεγάλο καναπέ για να χωράνε όλοι, ενώ η διακόσμηση σου βγάζει ένα πολύ φιλόξενο vibe.

Δείτε επίσης φωτογραφίες και από το σπίτι του πρώην συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη - Η θέα από το μπαλκόνι του είναι μοναδική

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι Βριλίσσια

Μάλιστα, τα Χριστούγεννα φαίνεται πως είναι η αγαπημένη της εποχή, αφού στολίζει το σπίτι με πολλά φωτάκια και διακοσμητικά αλλά και με ένα μεγάλο δέντρο γεμάτο στολίδια.

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι σαλόνι

Σίσσυ Χρηστίδου διόροφο σπίτι

Όσον αφορά την κουζίνα της είναι όλο λευκή, από τους πάγκους μέχρι τον τοίχο αλλά και ορισμένα έπιπλα, συνδυάζοντας παράλληλα και το καφέ. Εκεί μαγειρεύει για τους γιους της τα φαγητά που τους αρέσουν.

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι τραπεζαρία

Στον δεύτερο όροφο είναι τα δωμάτια των παιδιών της που είναι διακοσμημένα όπως θέλουν εκείνοι, η κρεβατοκάμαρα της αλλά και το δωμάτιο ντουλάπα για τα ρούχα της και τα παπούτσια της.

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι δωμάτιο παιδιών

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι δωμάτιο