Το καταπληκτικό σπίτι της Αθήνας Οικονομάκου που είναι σαν ξενοδοχείο

Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
athinao1konomakou/Instagram
athinao1konomakou/Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει τέλειο γούστο κάτι που φαίνεται τόσο μέσα από τις καθημερινές της εμφανίσεις όσο και από τα ρούχα στην εταιρία που διατηρεί μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη. Το γούστο αυτό μάλιστα αποτυπώνεται και στο σπίτι της. Η ηθοποιός μένει μαζί με τα δυο παιδιά της στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά. Εκεί μάλιστα έμενε και με τον πρώην σύζυγό της, πριν πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο (δείτε την ανακοίνωση που είχαν βγάλει).

Φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Το σπίτι της λοιπόν, είναι διακοσμημένο έτσι ώστε όταν μπαίνει μέσα έπειτα από μια δύσκολη και απαιτητική ημέρα, να την βοηθά να χαλαρώνει. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πολλά σημεία του σπιτιού της τα οποία είναι και τα αγαπημένα της.

Η διακόσμηση στο σαλόνι της είναι minimal και έχει πολλά στοιχεία των 70's. Μπορεί η μόδα να θέλει πλέον το λευκό να κυριαρχεί παντού, ωστόσο η Αθηνά Οικονομάκου έχει πει "ναι" στις έντονες και πολύχρωμες αποχρώσεις δείχνοντας έτσι το χώρο της πιο ζωντανό.


Φυτά, κεριά, μοντέρνα φωτιστικά και διάφορα διακοσμητικά, κυριαρχούν στο χώρο. Τα λουλούδια μάλιστα έχουν την τιμητική τους.

Αθήνα Οικονομάκου σπίτι Κηφισιά

σπίτι Αθήνας Οικονομάκου

Φυσικά το σαλόνι της δεν έχει μόνο ένα καθιστικό αλλά δυο, αφού ο χώρος είναι πολύ μεγάλος. Από το σαλόνι επίσης βλέπεις και τον πάνω όροφο με τα υπνοδωμάτια.

Αθήνα Οικονομάκου σπίτι

Από το σπίτι δεν γινόταν να λείπει ένα δωμάτιο ντουλάπα για τα εκατοντάδες ρούχα της. Η ηθοποιός αγαπάει την μόδα και τα ψώνια φαίνεται πως είναι μια αγαπημένη της συνήθεια. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πολλά είναι από την εταιρία της Project Soma.

Αθήνα Οικονομάκου σπίτι δωμάτιο ντουλάπα

Στον εξωτερικό χώρο έχει έναν όμορφο κήπο γεμάτο γκαζόν που τα παιδιά της παίζουν, ενώ εκείνη χαλαρώνει κάνοντας παράλληλα τη δουλειά της στην φύση.

Αθήνα Οικονομάκου σπίτι κήπος