Νίκολας Κέιτζ: Χωμένη μέσα σε δάσος από φυστικιές με τεράστιους φράχτες - Η πολυτελής βίλα που «κρύβεται» στους Αγίους Θεοδώρους

Νοικιάζει ένα από τα πιο ωραία σπίτια της περιοχής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκολας Κέιτζ: Χωμένη μέσα σε δάσος από φυστικιές με τεράστιους φράχτες - Η πολυτελής βίλα που «κρύβεται» στους Αγίους Θεοδώρους

Η Ελλάδα είναι ένας πολύ αγαπητός προορισμός για τους ξένους celebrities. Οι περισσότεροι την επισκέπτονται τα καλοκαίρια και συνήθως επιλέγουν κάποιο από τα πανέμορφα νησιά της χώρας για να κάνουν τις διακοπές τους, με πολλούς διάσημους να έχουν αγοράσει από σπίτια, μέχρι και ολόκληρα νησιά εδώ (δείτε αυτό που ανήκει πλέον στον Johnny Depp).

Ο Νίκολας Κέιτζ, ωστόσο, βρέθηκε στους Αγίους Θεοδώρους και έχει νοικιάσει εκεί μία πολυτελή βίλα. Πριν από περίπου δύο μήνες, έγινε γνωστό πως εκεί, στα βουνά των Μεγάρων συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για τη νέα σειρά στην οποία ο ίδιος θα πρωταγωνιστεί, καθώς επιθυμία του Αιγυπτιοαμερικανού σκηνοθέτη, Lotfy Nathan, είναι να δημιουργήσει ένα σκηνικό που θα θυμίζει τα Ιεροσόλυμα, στα χρόνια του Χριστού, και θεώρησε πως αυτό είναι το κατάλληλο μέρος.

Η εταιρείες παραγωγής που έχουν αναλάβει, λοιπόν, το συγκεκριμένο έργο, Cinenovo, με έδρα το Παρίσι, και η Spacemaker, με έδρα το Λος Αντζελες, προετοίμαζαν καιρό το έδαφος, ωστόσο μέχρι τώρα κανείς δεν είχε καταφέρει να δει τον ηθοποιό, πόσω μάλλον να τον φωτογραφήσει στο σπίτι του.

Το σπίτι που μένει ο Νίκολας Κέιτζ στους Αγίους Θεοδώρους

Η Espresso, όμως, έφερε στο φως μία φωτογραφία από το μέρος που πηγαίνει συνέχεια για φαγητό κοντά στο μέρος που μένει. Ένας θαυμαστής του είχε ζητήσει να ποζάρουν μαζί και ο ίδιος δέχθηκε ευγενικά. Είχε μια τσάντα στον ώμο και στο άλλο χέρι ένα μικρό κουτί με φαγητό.

Φορούσε κίτρινο σορτσάκι και χρωματιστό πουκάμισο, καπελάκι και μαύρα γυαλιά, ενώ στο πρόσωπό του, παρόλο που συνήθως είναι ξυρισμένος, αυτή τη φορά είχε λευκά γένια. Ο θαυμαστής του είχε αναρτήσει την φωτογραφία στα social media, αλλά λίγη ώρα μετά αυτή εξαφανίστηκε, καθώς ο σταρ επιθυμεί απόλυτη εχεμύθεια και ηρεμία και οι φωτογραφίες του θα προκαλούσαν τεράστιο συνωστισμό των ΜΜΕ.

Νίκολας Κέιτζ σπίτι Ελλάδα

Η κινηματογραφική εταιρεία, αναφέρει χαρακτηριστικά στα social media: «Η ιστορία του Ιησού όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Οι Nicolas Cage, FKA Twigs και Noah Jupe θα πρωταγωνιστήσουν στο “Carpenter’s Son”, μια ταινία που θα περάσει στην Ιστορία»! Αν και η «Espresso» σχεδόν καθημερινά βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας, τα μέτρα ασφαλείας ήταν τόσο αυστηρά που κανείς δεν μπορούσε να απαθανατίσει τον Κέιτζ, ακόμα και αν επρόκειτο για τηλεφακούς χιλιομέτρων, καθώς ο ίδιος ήθελε να αποφύγει να δείχνει πώς θα μεταμορφωθεί σε Ιωσήφ, πατέρα του Ιησού. Και ενώ πιστεύαμε πως δεν είχαμε καμιά ελπίδα για ένα φωτογραφικό κλικ του χολιγουντιανού σταρ στα μέρη μας, ο ίδιος μάς το «χάρισε» απλόχερα και άθελά του».

Όσον αφορά στη βίλα του, είναι καλά προστατευμένη, ώστε η οικογένειά του και οι συνοδοί του να αισθάνονται ασφάλεια, και χωμένη μέσα σε δάσος από φιστικιές, με ψηλούς τσιμεντένιους φράχτες.

Νίκολας Κέιτζ σπίτι Άγιοι Θεόδωροι