Ελένη Μενεγάκη: Το νέο χτένισμά της που θα γίνει η τάση του Σεπτεμβρίου

Η selfie με τις ανέμελες μπούκλες

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Και ενώ οι φήμες για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Ελένης Μενεγάκη οργιάζουν, η παρουσιάστρια συνεχίζει τη γνωστή τακτική της σιωπής, αποφεύγοντας να θίξει το θέμα μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αντί, λοιπόν, να απαντήσει στις πληροφορίες που μιλούν για επιστροφή στην τηλεόραση, ποζάρει για μια selfie ανέμελη και ανανεωμένη με ένα νέο χτένισμα.

Στην φωτογραφία που η ξανθιά παρουσιάστρια ανέβασε σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έχει επιλέξει να δώσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά της, με πιο σφιχτές μπούκλες, που μοιάζουν σαν να βγήκε μόλις από την θάλασσα. Πρόκειται για μια αρκετά δραστική αλλαγή, σε σχέση με το ίσιο χτένισμα ή τις πιο χαλαρές μπούκλες που συνήθως προτιμάει.

Δείτε επίσης: Σαν την Ελένη Μενεγάκη κι αυτός: Πασίγνωστος ηθοποιός του εξωτερικού αγόρασε σπίτι στην Άνδρο!

Δείτε το νέο κούρεμα της Ελένης Μενεγάκη

Σημειώνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη τις πέρασε στο όμορφο εξοχικό της στην Άνδρο, μαζί με την οικογένειά της, με την οποία ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα δεμένη. Η παρουσιάστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της αμακιγιάριστη και ντυμένη με απλά ρούχα, ωστόσο στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται αρκετά πιο περιποιημένη και ελαφρώς μακιγιαρισμένη.

Υπενθυμίζουμε ότι ίδια, λίγο πριν ολοκληρωθεί η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, είχε ανακοινώσει ήδη στους συνεργάτες της εκπομπής της στο MEGA πως δεν είχε σκοπό να συνεχίσει την συνεργασία της με το συγκεκριμένο κανάλι και παρόλο που δεν έκανε δηλώσεις στις κάμερες για το γεγονός αυτό, το επιβεβαίωνε με τα λόγια της στον αέρα, ιδιαίτερα τις στιγμές που ρωτούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο εάν είχε κλείσει κάποια συμφωνία εφόσον δεν θα βρισκόταν στο πλευρό της πια.

Έκτοτε δημιουργήθηκαν φήμες που την ήθελαν να μένει εκτός τηλεόρασης τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως είχε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία. Το ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα, ωστόσο, λέει άλλα. Σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια θα επιστρέψει και σκοπεύει να πάρει "εκδίκηση" για όλα όσα άκουσε αυτό το διάστημα σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και την αποχώρησή της.