Χριστίνα Παππά: Αυτός είναι ο άνδρας που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της – «Είσαι ό,τι πιο όμορφο, μου έχει συμβεί»

Ο άνδρας αυτός πάντρεψε τον γιο της και βάφτισε την εγγονή της

Ελένη Μπορμπόλη
NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Η Χριστίνα Παππά διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζώης της τα τελευταία χρόνια, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας πλέον έχει χωρίσει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Μύκονο, καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στα δύο μέρη και στα 55 της χρόνια φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Φυσικά, η ζωή της άλλαξε για πάντα από τότε που γεννήθηκε η εγγονή της, Νεκταρία – Χριστίνα και η ίδια έγινε γιαγιά. Πλέον, η Χριστίνα Παππά πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της.

«Νιώθω μετά τη γέννηση του γιου μου, η γέννηση της εγγονής μου είναι άλλη μια σημαδιακή ημερομηνία για μένα. Είναι το ωραιότερο πλάσμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία μπροστά μου. Η Άννα Μπεζάν, η νύφη μου είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι, φαίνεται από τώρα δόξα το Θεό καλή μαμά. Τα λέω πάλι και συγκινούμαι. Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι! Εγώ νιώθω έρωτα, της αφιερώνω 'σε έχω ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή'. Ό,τι τραγούδι ακούω για ομορφιά είναι για την εγγονή μου», είχε δηλώσει η Χριστίνα Παππά στο παρελθόν.

Το εγγονάκι της τής το χάρισε ο γιος της, Δημήτρης, στον οποίο η επιχειρηματίας έχει τεράστια αδυναμία και, όπως έχει πολλές φορές πει είναι ο άνδρας της ζωής της. Μέσα από τον Δημήτρη, η Χριστίνα Παππά, όμως, γνώρισε και έναν ακόμα πολύ σημαντικό άνδρα, όπως έχει φανεί τον τελευταία καιρό μέσα από αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την ίδια όμως, υπάρχει ακόμη ένας άνδρας που είναι πολύ σημαντικός, κάτι το οποίο έχει παραδεχτεί κατά καιρούς η Χριστίνα Παππά, μέσα από αναρτήσεις της στα social media.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Παππά: «Στην εξέταση που έκανα χθες βρέθηκε κάτι...» - Δύσκολες στιγμές μετά την επίθεση στη Γλυφάδα

Χριστίνα Παππά: Ο σημαντικός άνδρας στη ζωή της, μετά τον γιο της

Ο σημαντικός άνδρας της ζωής της Χριστίνας Παππά είναι ο Κωστής Δημητριάδης, ο οποίος φαίνεται πως είναι όχι μόνο στενός συνεργάτης της, στις επιχειρήσεις της αλλά και πολύ κοντά στην οικογένεια, καθώς είναι κουμπάρος με τον γιο της και νονός της Νεκταρίας - Χριστίνας.

Η Χριστίνα Παππά και ο Κωστής Δημητριάδης, πρόσφατα ταξίδεψαν μαζί στο Ντουμπάι, με την ηθοποιό να μοιράζεται στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, γράφοντας: «Χρόνια πολλά σε έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου. Κωστή μου χρόνια πολλά με υγεία. Είσαι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Σε ευχαριστώ για όλα. Σ ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μου. Σ αγαπώ πολύ».