Νατάσα Θεοδωρίδου: Viral το βίντεο με τη γιαγιά της - «Τώρα είσαι όπως ήσουν μικρή»

Δείτε το επικό βίντεο

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: TikTok / natasa_theodoridou
Screenshot: TikTok / natasa_theodoridou

Ένα αστείο, αλλά και πολύ γλυκό βίντεο ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο TikTok η Νατάσα Θεοδωρίδου, προκαλώντας τη χαρά και το γέλιο αμέτρητων θαυμαστών. Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μας γνωρίσει την γιαγιά της, την οποία επισκέφθηκε πρόσφατα. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένας... επικός διάλογος.

«Η γιαγιά μου, η Νίνα», ξεκίνησε να λέει στο βίντεο η Νατάσα Θεοδωρίδου, συστήνοντας τη γιαγιά της και δίνοντάς της ένα φιλί. Στη συνέχεια, η ίδια της ζήτησε να επαναλάβει αυτό που είχε πει προηγουμένως, με τα λόγια: «Γιαγιά θέλω να πεις τι μου είπες πριν λίγο».

Αμέσως, λοιπόν, η γιαγιά ακούγεται να λέει: «Δεν θα σε έβλεπα έτσι, λέω θα είσαι πιο μεγάλη, αλλά τώρα είσαι πιο μικρή. Πιο μικρή φαίνεσαι. Έχεις μεγάλα κορίτσια, θα είσαι και πιο μεγάλη... αλλά τώρα είσαι όπως ήσουν μικρή». Στο τέλος, μάλιστα, η γιαγιά Νίνα συμπλήρωσε στα ποντιακά ότι η εγγονή της σήμερα είναι ακόμα πιο όμορφη από ό,τι ήταν στο παρελθόν.

Όπως φαίνεται, η γιαγιά της Νατάσας Θεοδωρίδου αιφνιδιάστηκε με την εμφάνιση της εγγονής της, καθώς δεν περίμενε να παραμείνει τόσο όμορφη και νεανική με το πέρασμα των χρόνων.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας τεράστιο αριθμό προβολών και περισσότερα από 24.000 likes, μέσα σε λίγες μόλις ημέρες.

Δείτε επίσης: Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κατάλευκη μονοκατοικία της με ροζ μαρμάρινο μπάνιο, τεράστιο καναπέ και κρυστάλλινους πολυελαίους

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok η Νατάσα Θεοδωρίδου

Σημειώνουμε ότι η γνωστή ερμηνεύτρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδίως στο TikTok, όπου ανεβάζει βίντεο όχι μόνο από τις συναυλίες της, αλλά και από τις διακοπές και την καθημερινότητά της, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους από 267.000 ακολούθους. Μάλιστα, στα βίντεό της συχνά συμμετέχουν διάφορα μέλη της οικογένειάς της, όπως οι αγαπημένες κόρες της, Χριστίνα Μπέτα και Ανδριάννα Φουστάνου. Αυτή, ωστόσο, ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την γιαγιά της και σίγουρα ανυπομονούμε για την επόμενη εμφάνισή της!