Ελένη Μενεγάκη: Νεοκλασικό με τεράστια βιβλιοθήκη στο σαλόνι - Το σπίτι που μένει η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, με τον πατριό της στην Κάρυστο

Η φωτογραφία που είχε διαρρεύσει στα social media

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ζέτα Μισόκαλου
Instagram / Ζέτα Μισόκαλου

Η Ελένη Μενεγάκη τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Άνδρο μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης - δείτε εδώ φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού για ποτό στο Μπατσί. Πολλές φορές, όμως, η παρουσιάστρια επισκέπτεται άλλο ένα παραθαλάσσιο μέρος, το οποίο επίσης αγαπά πολύ, καθώς εκεί βρίσκεται η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου.

Ο λόγος για την Κάρυστο. Η κυρία Ζέτα βρίσκεται εκεί εδώ και χρόνια και μένει σε ένα υπέροχο σπίτι μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της. Μετά τον θάνατο του πατέρα της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν δύο ετών, ερωτεύτηκε ξανά τον Στέλιο Μισόκαλο, κάνοντας μία νέα αρχή μαζί του, αποκτώντας και ένα ακόμη παιδί, τον Θοδωρή.

Το σπίτι της μητέρας της Ελένης Μενεγάκη στην Κάρυστο

Ο Θοδωρής είναι και εκείνος που έχει δημοσιεύσει τη μοναδική φωτογραφία που υπάρχει από το σπίτι των γονιών του. Σε αυτή απεικονίζεται η τεράστια βιβλιοθήκη που υπάρχει στο σαλόνι, μαζί με την πολυθρόνα στην οποία αρέσει να κάθονται για να ηρεμούν. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο φαίνεται ελάχιστα και ο κύριος Στέλιος, ο οποίος έπαιζε κιθάρα εκείνη τη στιγμή.

Δείτε επίσης για τον Θοδωρή Μισόκαλο: Η πρώην σύντροφος του αδερφού της Μενεγάκη στη Γη της ελιάς - Ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια

Ελένη Μενεγάκη πατρικό σπίτι

Ο πατριός της παρουσιάστριας, γενικότερα, έχει δύο ταλέντα που συνδέονται μεταξύ τους. Αυτά δεν είναι άλλα από τη μουσική και το τραγούδι. Λατρεύει το τραγούδι και γι' αυτό διατηρεί το δικό του κανάλι στο Youtube, όπου δημοσιεύει βίντεο του να τραγουδάει. Όλη του η οικογένεια τον στηρίζει και έχει χιλιάδες προβολές στις δημοσιεύσεις του.