Μαρία Λεκάκη: Όλο πέτρα, θυμίζει παραμύθι - Φωτογραφίες από το εξοχικό της... γκαρσόνας Β στην Κερνίτσα

Απίστευτη διακόσμηση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρία Λεκάκη: Όλο πέτρα, θυμίζει παραμύθι - Φωτογραφίες από το εξοχικό της... γκαρσόνας Β στην Κερνίτσα

Εάν είσαι fan των βουνίσιων διακοπών είτε είναι καλοκαίρι είτε είναι χειμώνας, το πέτρινο εξοχικό της Μαρίας Λεκάκη στον ορεινό οικισμό Κερνίτσα που ανήκει στον νομό Αχαΐας, θα σε κάνει να θες να ετοιμάσεις βαλίτσα και να φύγεις τρέχοντας για εκεί.

Όπως όλα δείχνουν, από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει αναρτήσει στα social media της έχει θέα το απέναντι βουνό και είναι εξοπλισμένο εννοείται τζάκι (όπως μπορείς να δεις και από τη στίβα με τα ξύλα στιςν παρακάτω φωτογραφίες) για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Η ηθοποιός έχει φροντίσει, επίσης, να εξοπλίσει αυτόν τον παράδεισο με 2 σετ τραπεζαρίας σε 2 διαφορετικά μέρη, για να απολαμβάνει τη δροσιά των βουνών και της ορεινής βλάστησης τις πιο ζεστές μέρες της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής σεζόν που η φύση μας καλεί στον χορό της.

Το εξοχικό της Μαρίας Λεκάκη


Η αδυναμία που έχει η Μαρία Λεκάκη στις εικαστικές τέχνες και τη μοντέρνα διακόσμηση, συνδυάζεται με στοιχεία που παραπέμπουν σε κάποια αγροικία της αγγλικής υπαίθρου. Τα κάδρα, ο πίνακας ζωγραφικής και το διακοσμητικό χέρι, συνυπάρχουν αρμονικά με τα ξύλινα στοιχεία του εξοχικού, με highlight το ξύλινο ταβάνι.


Ένα παραδοσιακό σπίτι στην εξοχή, δεν θα μπορούσε να μην έχει και τα ανάλογα σερβίτσια.