Λίτσα Πατέρα: Η μονοκατοικία με το επιβλητικό τζάκι, την τραπεζαρία με τα χρυσά πόδια και τον κήπο της στο Κολωνάκι - Φωτογραφίες

Ένας χώρος γεμάτος πίνακες και βιβλία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Λίτσα Πατέρα μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες αστρολόγους και για χρόνια να εμφανίζεται στον ΑΝΤ1 συμβουλεύοντας τους τηλεθεατές με βάση τα ζώδιά τους, έχοντας δημιουργήσει μία πολύ στενή επαφή με το κοινό, παρόλα αυτά, δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά για την ίδια, εφόσον έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Υπάρχει, όμως, μία πτυχή της προσωπικής της ζωής που έχει μοιραστεί μαζί μας και αυτή είναι το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι. Και από το σπίτι των ανθρώπων μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά!

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα - Το επόμενο βήμα της αστρολόγου μετά από 34 χρόνια στο πρωινό του ΑΝΤ1

Φωτογραφίες από το σπίτι της Λίτσας Πατέρα

Πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή μονοκατοικία, με επιβλητικό τζάκι και μία τεράστια βιβλιοθήκη στο σαλόνι όπου της αρέσει να περνά τον χρόνο της χαλαρώνοντας. Έχει και ένα δεύτερο καθιστικό, πιο επίσημο, ενώ αίσθηση προκαλεί και η τραπεζαρία της, η οποία είναι διακοσμημένη με πολλούς πίνακες στον τοίχο, ενώ τα πόδια του τραπεζιού είναι χρυσά και πέφτουν αμέσως στο μάτι.

Ο αγαπημένος της χώρος, βέβαια, είναι ο κήπος της, στον οποίο έχει φτιάξει διάφορες γωνίτσες για να μπορεί να απολαμβάνει με τις ώρες τον ήλιο, ιδιαίτερα την άνοιξη και το καλοκαίρι που τα πολλά φυτά της είναι ανθισμένα κι αυτά.

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα - Το πραγματικό ονοματεπώνυμό της, η αυτοκτονία που την στιγμάτισε και οι δυο γάμοι

Λίτσα Πατέρα

Λίτσα Πατέρα περιοδικό You

Λίτσα Πατέρα σπίτι

Λίτσα Πατέρα αστρολόγοςΛίτσα Πατέρα μονοκατοικία ΠαπάγουΛίτσα Πατέρα αστρολόγος περιοδικό You

Η αστρολόγος ασχολείται σοβαρά με την αγιογραφία, γι' αυτό μάλιστα στο σπίτι της θα δει κανείς πολλές εικόνες, όπως η παραπάνω.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να μένει στην πρωτεύουσα, ωστόσο γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη σε μία από τις αλλεπάλληλες μεταθέσεις του πατέρα της, ο οποίος ήταν στρατιωτικός, ενώ κατά στο παρελθόν συνήθιζε να κάνει και εκείνη πολλά ταξίδια στο εξωτερικό.