Μιμή Ντενίση: Με πισίνα τεραστίων διαστάσεων, κιόσκι στον κήπο και «πνιγμένο» στα φυτά - Το εξοχικό της στον Θεολόγο

Εκεί έκανε τραπέζι υπερπαραγωγή χθες 15/8 για την κόρη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μιμή Ντενίση
Instagram / Μιμή Ντενίση

Μία ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή ημέρα, Πέμπτη 15 Αυγούστου, για την Μιμή Ντενίση, καθώς πέρα από το γεγονός πως γιόρταζε όλη η Ελλάδα, η κόρη της, Μαριτίνα, είχε την ονομαστική της γιορτή. Θέλησε, λοιπόν, να περάσει μαζί της λίγο χρόνο, διοργανώνοντας μία μικρή μάζωξη με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο εξοχικό τους στον Θεολόγο.

Πρόκειται για μία ονειρική μονοκατοικία, από την οποία έδειξε περισσότερα στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς έδειξε τις ετοιμασίες για το τραπέζι που ετοίμασε για το παιδί και τους καλεσμένους της.

Δείτε επίσης: Αγκαζέ με τον πρώην σύζυγό της η Μιμή Ντενίση - Ξανά μαζί για ένα βράδυ με τον Σωτήρη Πολύζο

Το σπίτι της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο

Έχει έναν τεράστιο κήπο, με πισίνα και barbeque και ένα κιόσκι όπου έχουν βάλει το μεγάλο τους τραπέζι. Εκεί φτάνει κανείς από τις πέτρινες σκάλες που οδηγούν από το σαλόνι του σπιτιού προς τα κάτω και γύρω γύρω όλος ο χώρος είναι μέσα στα πράσινα φυτά και τα λουλούδια. Σε άλλο σημείο η ηθοποιός και θιασάρχης έχει βάλει και ένα μικρό σαλονάκι όπου χαλαρώνει όποια ώρα της ημέρας το επιθυμεί.

Δείτε επίσης: Έτσι είναι το σώμα της με μαγιό στα 71 της - Η κόρη της τη φωτογραφίζει χωρίς φίλτρα


Η Μιμή Ντενίση δημοσίευσε και μία φωτογραφία με την κορούλα της για να της ευχηθεί και δημόσια, σημειώνοντας τα εξής στη λεζάντα: «Η Παναγία ήταν πάντα η προστάτης του σπιτιού μας ! Ήταν η μέρα της μεγάλης γιορτής Της γιορτής της μητέρας μας. Κ τ όνομα της πήρε η πολυαγαπημένη εγγονή της η Μαριτίνα. Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου που μου έχει δώσει μόνο χαρές κ με κάνει περήφανη όλο κ περισσότερο. Χρόνια πολλά θησαυρέ μου !!! Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στην ζωή μου !!! Κ είμαι σίγουρη πως η υπέροχη μανούλα μου γιορτάζει μαζί μας από τον ουρανό!! Χρόνια πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν σήμερα !! Δείξτε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας γιατί μόνο η αγάπη μας δίνει δύναμη σε τέτοιες εποχές».