Πασχάλης Τερζής: Εκεί ζει απομονωμένος - Φωτογραφίες από τη μονοκατοικία με το μποστάνι του στη Θεσσαλονίκη

Στον τόπο καταγωγής του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, ωστόσο τα τελευταία 14 χρόνια παραμένει απομονωμένος από το κοινό του και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γενικότερα (δείτε εδώ το σπάνιο βίντεο του και την αλήθεια για την "εξαφάνισή" του). Βρίσκεται στον τόπο καταγωγής του, στην Θεσσαλονίκη, στο δικό του σπίτι στην περιοχή της Πυλαίας.

Είναι το ησυχαστήριό του, γι' αυτό και έχει επιλέξει το συγκεκριμένο μέρος. Πρόκειται για ένα κτήμα μεγάλης έκτασης, στο οποίο θα αντικρίσει κανείς μία μονοκατοικία με τεράστιο κήπο που έχει φτιάξει το μποστανάκι του, τον οποίο έχει παρουσιάσει μέσα από τα social media της η κόρη του, Γιάννα Τερζή, η οποία τον επισκέπτεται όσο περισσότερο μπορεί, όπως και ο γιος που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο (δείτε τον εδώ).

Φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι του Πασχάλη Τερζή στη Θεσσαλονίκη

@yiannaterzi

Terzis Family 🥰 WHO’S NEXT?!?! 😂 #funny #greece #trending #viral

♬ Go Go Go Who's Next? - Hip Hop Harry

Το σπίτι του Πασχάλη Τερζή

Ο κούκλος εγγονός του

Αυτό που σχεδόν κανείς δεν γνώριζε είναι τον εγγονό του μεγάλου καλλιτέχνη, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με εκείνον. Ο λόγος για τον 20χρονο και πολύ γοητευτικό Πασχάλη Τερζή, ο οποίος έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του παππού του.

Ο νεαρός δεν ασχολείται με τη μουσική, αλλά με το θέατρο και συγκεκριμένα κάνει παραστάσεις με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Μέσα από αναρτήσεις του Πασχάλη Τερζή στο instagram βλέπει κανείς μερικά από τα πρώτα του βήματα, το στυλ του και φυσικά τη γοητεία που διαθέτει ο νεαρός καλλιτέχνης.

Να πούμε εδώ, πως ο 20χρονος Πασχάλης Τερζής είναι γιος του Γιώργου Τερζή. Πρόκειται για το παιδί που απέκτησε ο τραγουδιστής με την πρώτη του σύζυγο, Βασιλική, η οποία έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια από τη ζωή.

Να πούμε εδώ επίσης, πως ο Πασχάλης Τερζής junior αν και στα πρώτα βήματά του στον χώρο της υποκριτικής έχει πολλούς follwers στο instagram και μάλιστα τα σχόλια στις φωτογραφίες του είναι αποθεωτικά. Ξεχωριστό είναι αυτό, που μια κοπέλα τον παρομοιάζει με τον Μπραντ Πιτ σε ελληνική εκδοχή γράφοντας: «Ο Έλληνας Μπραντ Πιτ».