Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αϊβάζης: Φωτογραφίες από το μονόχρωμο σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό με το μεγάλο τζάκι και την αυλή

Εκεί μένουν ακόμα και έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για την ηθοποιό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Instagram / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μπορεί να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και 14 χρόνια γάμου, μέσα στα οποία γεννήθηκε και η κόρη τους, Ισμήνη, ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, έχουν επιλέξει να μένουν μαζί, στο ίδιο σπίτι που τόσα χρόνια στέγαζε την αγάπη τους, το οποίο βρίσκεται στο Παλαιό Ψυχικό.

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και οι δύο γονείς έχουν παρουσιάσει κάποιες από τις γωνίες του και φαίνεται πως πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή μονοκατοικία στην οποία κυριαρχεί το λευκό και στους τοίχους, αλλά και στα έπιπλα, από την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι, μέχρι και την κρεβατοκάμαρα.

Το σπίτι της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η ηθοποιός, μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως το σπίτι αυτό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη, διότι χτίστηκε πριν από περίπου 70 χρόνια από τον παππού της και ήταν το μέρος που μεγάλωσε μαζί με τα δύο αδέρφια της. Επομένως οι αναμνήσεις από εκεί είναι πολλές.

«Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε δηλώσει.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η γνωριμία ενώ είχαν σχέση, ο έρωτας και οι τελευταίες δηλώσεις τους πριν το χωρισμό

Κουζίνα Αϊβάζης Κορνθίου
Instagram

Αυλή Αϊβάζης Κορνθίου
Instagram

Τζάκι Αϊβάζης Κορνθίου
Instagram


Πριν από λίγα 24ωρα η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στο πλευρό του Γιάννη Αϊβάζη, ενώ έχουν και οι δύο γυρισμένοι την πλάτη τους. «17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με το Γιάννη. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, μιλώντας για πρώτη φορά για τον χωρισμό τους.

Είναι προφανές από το γεγονός ότι δεν διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν, πως ο χωρισμός είναι οριστικός για το ζευγάρι. Ωστόσο η Μαρία Κορινθίου δείχνει παράλληλα πως παραμένει οικογένεια με τον Γιάννη Αϊβάζη, παρά τα νέα δεδομένα στη ζωή τους και πως η αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση μεταξύ τους δεν έχει φύγει.