Τατιάνα Στεφανίδου: Φωτογραφίες από το σπίτι "παλάτι" που μένει με τον Ευαγγελάτο στην Κηφισιά - Με vintage έπιπλα και σικάτη διακόσμηση

Η βίλα είναι βγαλμένη σαν από παραμύθι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Φωτογραφίες από το σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτος γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μετά τα διαζύγια τους. Μάλιστα, ο παρουσιαστής έχει και έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του (δείτε τον εδώ). Ο γάμος τους δεν άργησε να γίνει ενώ μαζί απέκτησαν και δυο παιδιά που πλέον έχουν μεγαλώσει και έχουν χαράξει τους δικούς τους δρόμους. Στο σπίτι λοιπόν που έμεναν όλοι μαζί, πλέον μένουν οι δυο τους.

Το ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια μένει σε μια σικάτη μονοκατοικία στην περιοχή της Κηφισιάς που δύσκολα κάποιος αν περάσει απέξω δεν θα την προσέξει και δεν θα την θαυμάσει. Έχει μεγάλο πράσινο κήπο γεμάτο με λουλούδια και φυτά αλλά και μπάρμπεκιου, όπου περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές.


Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι Τατιάνας Στεφανίδου - Νίκου Ευαγγελάτου

Όπως έχουμε δει από φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου που δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram κατά καιρούς, το σπίτι της και στο εσωτερικό του είναι άκρως εντυπωσιακό. Συνδυάσει vintage και μοντέρνες πινελιές κάνοντας τον χώρο να μοιάζει αριστοκρατικός ειδικά στο σαλόνι και την τραπεζαρία.

Ένα από τα αγαπημένα της σημεία στο σπίτι είναι το σαλόνι της όπως όλοι μαζί - και τα κατοικίδια τους - περνούν όμορφες στιγμές.


Όπως φαίνεται η παρουσιάστρια έχει αδυναμία στο λευκό και το ξύλο αφού τα περισσότερα αν όχι όλα τα δωμάτια έχουν ξύλινο δάπεδο όπως επίσης και πολλά ξύλινα και λευκά έπιπλα. Ειδικά στα υπνοδωμάτια το λευκό αλλά και το σπασμένο λευκό επικρατεί σχεδόν παντού.

Δείτε επίσης φωτογραφίες από το εξοχικό τους στην Χαλκίδα.


Το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου αντικατροπρτίζει την κομψή αισθητική και την αγάπη για άνεση και πολυτέλεια αφού συνδυάζει άψογα το κλασικό με το μοντέρνο.