Μαρία Μπακοδήμου: Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της στην Εκάλη - Με πισίνα στον κήπο και ιδιαίτερους πίνακες

Θα πάθετε πλάκα με την διακόσμηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της στην Εκάλη - Με πισίνα στον κήπο και ιδιαίτερους πίνακες

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει το δικό της μοναδική στιλ το οποίο έχει αποτυπώσει και στο σπίτι της. Η παρουσιάστρια μένει σε μια ονειρική μονοκατοικία στην Εκάλη με δύο ορόφους. Εκεί μάλιστα έμεναν και τα παιδιά της (που πριν μερικούς μήνες είχαν γίνει viral) πριν μεγαλώσουν και χαράξουν το δικό τους δρόμο.

Αυτό είναι το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου στην Εκάλη

Η βίλα της έχει πινελιές μοντέρνας τέχνης. Στο σαλόνι υπάρχουν πολλά βιβλία ιδιαίτεροι πίνακες αλλά και σύγχρονα έπιπλα. Όλα σε διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις. Στην κουζίνα της που είναι μεγάλη και φωτεινή ειδικά στην περίοδο της καραντίνας μαγείρευε συχνά για τους γιούς της.

Πολύ εντυπωσιακός είναι και ο κήπος της. Είναι μέσα στο πράσινο με γκαζόν, ενώ έχει και τη δική της πισίνα για να κάνει τις βουτιές της άνετη μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μέσα από αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές γωνίες από το σπίτι της τόσο το εσωτερικό του όσο και το εξωτερικό του που είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Δείτε επίσης: Άφωνοι όλοι με τα καλλίγραμμα πόδια της Μαρίας Μπακοδήμου - Το σώμα της στα 59 χωρίς ρετούς

Μαρία Μπακοδήμου σπίτι σαλόνι

Μαρία Μπακοδήμου σπίτι κήπος

Μαρία Μπακοδήμου σπίτι κουζίνα

Μαρία Μπακοδήμου σπίτι

Μαρία Μπακοδήμου σπίτι κήπος πισίνα

Να σημειώσουμε πως η Μαρία Μπακοδήμου γεννήθηκε το 1965 στο Μεσολόγγι όπου έζησε μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών, ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στην Αθήνα. Σε ηλικία 18 ετών πέρασε στο Οικονομικό της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ξεκινώντας τις σπουδές της. Δύο χρόνια μετά αποφάσισε να γίνει ηθοποιός δίνοντας εξετάσεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος όπου και πέρασε ξεκινώντας σπουδές υποκριτικής.

Αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά ξεκινώντας να δουλεύει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη ενώ στις αρχές του 1990 επέστρεψε στην Αθήνα. Τελικά η παρουσίαση ήταν εκείνη που την τράβηξε και σήμερα είναι από τις πιπ αγαπητές και επιτυχημένες παρουσιάστριες.