Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Φωτογραφίες από το σπίτι τους στα Νότια Προάστια - Διώροφο με ξύλινες λεπτομέρειες

Mininal και cozy

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Έλενα Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012 και όπως έχει γραφτεί παντρεύτηκαν το 2015. Οι δυο τους την περίοδο εκείνη είχαν βγει από μεγάλες σχέσεις και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η σχέση μάλιστα της τραγουδίστριας με τον πρώην σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη (δείτε πως είναι σήμερα), είχε συζητηθεί πάρα πολύ έντονα αφού ο χωρισμό τους δεν ήταν τόσο βελούδινος.

Το ζευγάρι δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή για αυτό και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες, όπως επίσης και οι κοινές αναρτήσεις στα social media. Ο επιχειρηματίας δεν βρίσκεται στο χώρο της showbiz κάτι που η Έλενα σέβεται.

«Με τον Ανδρέα είμαστε μαζί από το 2011 και παντρεμένοι από το 2015. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έχουμε βρει έναν τρόπο επικοινωνίας που λειτουργούμε πολύ καλά μαζί. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε κοινά και όταν δεν δουλεύουμε προσπαθούμε να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μας αρέσει η φύση, αγαπάμε τα βουνά. Πηγαίνουμε και στο εξωτερικό πολύ! Είμαστε οι άνθρωποι που ξυπνάμε και λέμε Πάμε, Ιταλία αλλά δεν ξέρουμε πού θα κοιμηθούμε το βράδυ» έχει αποκαλύψει η Έλενα Παπαρίζου για τον άντρα της.

Φωτογραφίες από το σπίτι Παπαρίζου - Καψάλη


Έλενα Παπαρίζου και Ανδρέας Καψάλης έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα εντυπωσιακό διώροφο σπίτι στα Νότια Προάστια. Μάλιστα, μας έχουν δείξει μερικές γωνιές της οικίας τους από αναρτήσεις στα social media.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την Έλενα Παπαρίζου - «Σ' αγαπώ πάρα πολύ! Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»


Πρόκειται για μεζονέτα, με μεγάλα παράθυρα και κήπο. Στα περισσότερα δωμάτια επικρατεί το ξύλο, το λευκό, το βεραμάν και το γκρι. Το ζευγάρι έχει συνδυάσει το vintage στιλ μαζί με το μοντέρνο κάνοντας τον χώρο αριστοκρατικό.