Χάρις Αλεξίου: Με τεράστια αυλή και θέα προς την θάλασσα - Φωτογραφίες από το εξοχικό της στην Πάρο

Λευκό με φυστικί παραθυρόφυλλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χάρις Αλεξίου
Instagram / Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου μπορεί τα τελευταία χρόνια να περνά αρκετό χρόνο στα νησιά του Ιονίου, την Κέρκυρα και τους Παξούς, εξαιτίας των γυρισμάτων της σειράς του MEGA, Maestro, όπου πρωταγωνιστεί, ωστόσο αγαπημένος της προορισμός είναι ένα από τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου και των Κυκλάδων. Ο λόγος για την πανέμορφη Πάρο.

Εκεί έχει χτίσει και το εξοχικό της, επομένως επισκέπτεται το νησί αρκετά συχνά εφόσον έχει τον δικό της χώρο που μπορεί να χαλαρώνει και να ηρεμεί από τον θόρυβο της πόλης, μακριά από οποιαδήποτε υποχρέωση. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δείξει κάποιες γωνίες του, κυρίως από την εντυπωσιακή αυλή της, με το μεγάλο τραπέζι της και την απίστευτη θέα προς την θάλασσα.

Δείτε επίσης: «Δεν ήθελα να πεθάνω, ακόμα και όταν...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Χάρις Αλεξίου για τον καρκίνο

«Πάρος, ένας τόπος ειρήνης. Παίρνοντας το χωματόδρομο για να πάω στην αγορά, ευλογώ τον εαυτό μου που ζω μια ζωή αυθεντική, που μυρίζω τη φύση με τους βοριάδες και τους νοτιάδες της.

Στο Αιγαίο όλα όμορφα είναι. Κάποτε, γίνεται κάτι και δένεσαι με έναν τόπο. Σιγά-σιγά ανακαλύπτεις ένα ακόμη χωριό, μια γειτονιά, ένα μποστάνι, ένα βράχο, μια παραλία, μια οικογένεια, αλλά κυρίως το να λες καλημέρα στον περαστικό αγρότη που πάει να πουλήσει τις ντομάτες του, ή να κάθεσαι σε ένα πεζούλι, σε μια σκιά, και να πιάνεις κουβέντα με έναν πρώην άγνωστο και τώρα δικό σου άνθρωπο.

Ο Γιάννης Πάριος, που έκανε καλό στο νησί, με πρωτοδέχτηκε στον τόπο του πριν 30 χρόνια. Ο Λάκης Λαζόπουλος, όμως, με έπεισε πως δεν έχω καλύτερο μέρος για να ησυχάζω και να βρίσκω τους κανονικούς μου παλμούς από την Πάρο. Είχε δίκιο, καμιά σχέση δεν είχε και αυτός με το νησί πριν, αλλά μαγεύτηκε όπως κι εγώ τώρα.

Έχω συνδεθεί με όλα τα μέρη του νησιού. Τις Λεύκες, την Παροικιά, τη Νάουσα, τη Μάρπησσα, την Αλυκή, τα Μάρμαρα, τον Δρυό, όλα. Ψάχνω και βρίσκω ομορφιές παντού. Καλλιτέχνες, μουσικούς, στούντιο ηχογράφησης, χορευτές, εικαστικούς, τεχνίτες, απ’ όλα έχει το νησί, αλλά τα χρώματα που αλλάζει η θάλασσα είναι το στοίχημά μου κάθε πρωί που ξυπνώ και τη βλέπω, με τη Νάξο απέναντι», είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή της.

Δείτε επίσης: Νονά η Χάρις Αλεξίου - Με εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα στη βάφτιση της κόρης της Ζωής Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Πλεμμένου

Φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι της Χαρούλας Αλεξίου στην Πάρο

Χάρις Αλεξίου εξοχικό Πάρος
Instagram / Χάρις Αλεξίου