Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Νάσος Γαλακτερός: Με τζάκι, μαρμάρινο τραπέζι και πράσινο κήπο - Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι τους στα Μελίσσια

Είναι σικάτο και ζεστό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νάσος Γαλακτερός και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένοι, έχοντας αποκτήσει μέσα από την αγάπη και τον έρωτά τους μια κόρη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει σαν παιδί της τον γιο του συζύγου της, Παύλο, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο.

Οικογενειακώς λοιπόν μένουν σε ένα μοντέρνο σπίτι στα Μελίσσια το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια των Γιώργο Τσαλίκη, Θέμη Γεωργαντά και Ναταλίας Γερμανού.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Όπως έχουμε δει τόσο από φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και από ένα επεισόδιο της εκπομπής Dot (που παρουσίαζαν πριν το Στούντιο 4), το σπίτι τους είναι εξαιρετικά ευρύχωρο και γεμάτο με μοντέρνα διακοσμητικά.

Το σαλόνι είναι τεράστιο με έναν μεγάλο γκρι καναπέ ενώ το μαρμάρινο τραπεζάκι είναι πολύ εντυπωσιακό. Σε όλη την οικία κρέμονται πίνακες, εμώ πολλές είναι και οι γλάστρες εσωτερικού χώρου.

Σε ανάρτηση η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μας έχει δείξει και την κρεβατοκάμαρα της, η οποία κυμαίνεται σε ανοιχτά χρώματα όχι έντονα όμως.

Δείτε επίσης: Οι τρεις γάμοι και τα δυο διαζύγια - Οι κούκλες γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του Νάσου Γαλακτερού


Το σπίτι επίσης διαθέτει έναν μεγάλο κήπο με γκαζόν, όπου παίζει η μικροί ενώ μαζεύονται με την παρέα τους και κάθονται.

Δείτε επίσης: Σάλος με το δημόσιο σχόλιο για την κόρη Γαλακτερού και Ζαμπέτογλου - «Βγήκε ο Δούκας με μελαμψό προσφυγάκι αγκαλιά...»