Νίκος Χατζηνικολάου: Με λευκούς τοίχους και σκούρα έπιπλα - Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει με την Κρίστη Τσολακάκη στην Εκάλη

Ευρύχωρο και γεμάτο ζεστασιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νίκος Χατζηνικολάου
Instagram / Νίκος Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μπορεί αυτές τις ημέρες να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε κάποιο νησί, ανταλλάσσοντας φιλιά με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη (δείτε εδώ τα τρυφερά τους τετ α τετ), ωστόσο η επιστροφή του θα είναι το ίδιο γλυκιά, αφού θα γυρίσει στον "παράδεισό" του, το σπίτι που έχει φτιάξει όπως ονειρευόταν με την καλή του στην Εκάλη.

Δεν του αρέσει να προβάλει την προσωπική του ζωή στα social media, γι' αυτό και οι περισσότερες φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι από τον χώρο εργασίας του, όμως υπάρχουν και κάποια σπάνια στιγμιότυπα μέσα από τα οποία φαίνονται κάποιες γωνιές του.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου στην Εκάλη

Είναι πολύ μεγάλο και άνετο για να μπορούν τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με την γυναίκα του, ο Κωνσταντίνος, ο Αλέξανδρος και η Εύα, να έχουν ο καθένας τον δικό του χώρο και την ιδιωτικότητά τους. Κυριαρχεί το λευκό και οι μπεζ αποχρώσεις στους τοίχους, όμως πολλά από τα έπιπλα είναι πιο σκούρα.


Το ζευγάρι το 2007 απέκτησε το πρώτο του παιδί μαζί, τον Κωνσταντίνο ενώ το 2009 γεννήθηκε και ο γιος τους, Αλέξανδρος. Η κόρη τους Εύα ήρθε να συμπληρώσει το καρέ της ευτυχίας τους το 2012. «Η Κρίστη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Πέραν του ερωτικού στοιχείου, που είναι πολύ έντονο ακόμη μέσα μας, είναι στο πλευρό μου και ως σύμβουλος.

Έχει μια πιο πειθαρχημένη στάση ζωής από μένα, που είμαι χύμα, πιο εκρηκτικός, και με βοηθάει να βάζω μερικά πράγματα σε τάξη, να περιμένω να πέσει η σκόνη τους, μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση και να μην λειτουργώ κυκλοθυμικά. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο άτομο –πολύ πιο ισορροπημένο από μένα- που φέρνει στην οικογένειά μας γαλήνη», είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Down Town.

Ο γάμος τους έγινε στην Εκάλη, λοιπόν, αλλά ποιος ήταν ο κουμπάρος; Ο λόγος γίνεται για τον... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine