Νατάσα Μποφίλιου: Boho με ξύλινες λεπτομέρειες και φυτά - Το σπίτι που μένει με τον σύζυγό της στην Καλλιθέα

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νατάσα Μποφίλιου: Boho με ξύλινες λεπτομέρειες και φυτά - Το σπίτι που μένει με τον σύζυγό της στην Καλλιθέα

Η Νατάσα Μποφίλιου σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ του οποίου είναι απόφοιτη, ωστόσο, η μουσική ήταν η μεγάλη της αγάπη. Έχει πτυχίο πιάνου και θεωρίας από το Ελληνικό Ωδείο, ενώ αποφοίτησε από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας. Σήμερα θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, έχοντας σημειώσει μια τεράστια επιτυχία στο χώρο της μουσικής.

Μένει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα σε ένα υπέροχο σπίτι με Boho αισθητική που ταιριάζει άψογα στο στιλ της. Έχει ξύλινες λεπτομέρειες στα έπιπλα, ενώ παντού γύρω θα δεις φυτά.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Νατάσας Μποφίλιου στην Καλλιθέα

Κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της. Λατρεύει την vintage διακόσμηση όπως και τα φυτά εσωτερικού χώρου. Στο σαλόνι της έχει ξύλινα στόρια αντί για κουρτίνες και vintage πολυθρόνες σε πράσινο χρώμα.

Αγαπημένες συνήθειες εκτός από το να πηγαίνει σε συναυλίες και να ταξιδεύει, είναι να κάθεται στο σπίτι της και να διαβάζει βιβλία ή να βλέπει σειρές με τον σύζυγό της.

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο της.

Νατάσα Μποφίλιου σπίτι

Νατάσα Μποφίλιου σπίτι Καλλιθέα

Αυτός είναι ο σύζυγός της τραγουδίστριας

Ο σύζυγος της Νατάσας Μποφίλιου, Χρήστος Κορτσέλη είναι ραδιοφωνικός και μουσικός παραγωγός. Μαζί μετράνε πάνω από 5 χρόνια κοινής πορείας έχοντας βρει ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό.

«Ο άντρας μου είναι μία εξαιρετική προσωπικότητα. Ένας τρυφερός άνθρωπος και ένας στιβαρός άνδρας, με θέση, με κύρος που σε κάνει να τον σέβεσαι και να τον εκτιμάς. Τον ερωτεύτηκα ακαριαία και παράφορα και εξακολουθώ μετά από τόσα χρόνια να είμαι ακόμη ερωτευμένη», έχει πει η τραγουδίστρια όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.