Ρούλα Κορομηλά: Φωτογραφίες από το σπίτι της στην Κηφισιά - Μέσα στο πράσινο με μεγάλη πισίνα και λευκή διακόσμηση που θυμίζει παλάτι

Είναι ονειρικό και διαθέτει όλα τα κομφόρ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ρούλα Κορομηλά ξεκίνησε την καριέρα της όταν μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση. Παρουσίασε την πρωινή εκπομπή Μια καλημέρα είναι αυτή με τον Δήμο Μυλωνά, ενώ το 1991 μεταπήδησε στον νεοσύστατο τότε ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, τον Πρωινό Καφέ. Από τότε, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη.

Θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια απέχει από το γυαλί. Κάνοντας ένα μικρό comeback στο Mega το 2022 για την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής Σπίτι με το Mega, έχει αποφασίσει να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα ΜΜΕ.

Αγαπημένη της συνήθεια πλέον είναι να περνάει χρόνο στο σπίτι της παρέα με καλούς φίλους. Η Ρούλα Κορομηλά διαθέτει μια απίστευτη μονοκατοικία στην Κηφισιά.

Αυτό είναι το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά στην Κηφισιά

Η μεζονέτα της έχει κλασικό αλλά απλό στιλ, με vintage στοιχεία και το αποτέλεσμα δίνει μια αίσθηση καθαρότητας, ζεστασιάς και φιλοξενίας. «Ασημί και λευκό είναι οι αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα μου», είχε σχολιάσει για τη διακόσμηση του σπιτιού της.

Δείτε επίσης: «Είπα ότι εδώ τελειώνω, περιμένω το τέλος» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Ρούλα Κορομηλά σπίτι τζάκι

Ρούλα Κορομηλά σπίτι σαλόνι

Η ξύλινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο, όπου βρίσκονται τα τρία δωμάτια και το μπάνιο. Το υπνοδωμάτιο της κυμαίνεται στους λευκούς επίσης τόνους είναι ο χώρος που ξεκουράζεται έπειτα από μια δύσκολη ημέρα.

Ρούλα Κορομηλά σπίτι Κηφισιά

Ρούλα Κορομηλά δωμάτιο ντουλάπα

Έξω από το σαλόνι της βλέπει την πισίνα της. Βρίσκεται στη μέση του κήπου και την καλοκαιρινή περίοδο έχει μέσα φουσκωτά για να παίζει η ανιψιά της όταν την επισκέπτεται. Εκεί μάλιστα, απολαμβάνει και τις βουτιές της όταν δεν θέλει να πάει στην παραλία.

Ρούλα Κορομηλά σπίτι

Ρούλα Κορομηλά σπίτι πισίνα