Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίες από το σπίτι της στο Αχλάδι Εύβοιας - Μέσα σε καταπράσινο βουνό με τεράστιο ονειρικό κήπο

Το επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Μύκονος δεν είναι ο μόνος αγαπημένος προορισμός της Βίκυς Καγιά και του συζύγου της Ηλία Κρασσά. Η παρουσιάστρια - μοντέλο, λατρεύει και την Εύβοια αφού διαθέτει εξοχικό σπίτι στο Αχλάδι. Μάλιστα, εκεί πέρασε και μεγάλο μέρος του περσινού καλοκαιριού όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από την τηλεόραση και να κάνει και ένα μικρό διάλλειμα από τα social media.

Η Βίκυ Καγιά έχει περάσει πολλά καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή Αχλάδι, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Εκεί το μοντέλο ταξιδεύει όταν θέλει να ηρεμήσει από τις δύσκολες υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να χαλαρώσει με τα παιδιά της, Κάρολο Ηλία και Μπιάνκα, παίζοντας στη θάλασσα αλλά και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια - μοντέλο, έχει μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από το σπίτι της στην Εύβοια.

Δείτε επίσης: Οι βουτιές στην πισίνα και οι πόζες - Ονειρικές διακοπές της Βίκυς Καγιά με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους

Φωτογραφίες από το σπίτι της Βίκυς Καγιά στην Εύβοια

Βίκυ Καγιά εξοχικό σπίτι Εύβοια

Το σπίτι τους με τον Ηλία Κρασσά στην Αθήνα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έχει δείξει διάφορους χώρους από το υπερπολυτελές σπίτι τους, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό με σικάτη διακόσμηση. Όπως έχει γίνει γνωστό, την συγκεκριμένη οικία την πήραν με τον σύζυγό της, όταν ήταν ακόμη στα μπετά και αυτό που την κέρδισε περισσότερο ήταν το ύψος της που θυμίζει νεοϋρκέζικο loft.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το σπίτι έχει γήινα χρώματα με μοντέρνες λεπτομέρειες και πολύ φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Στον δεύτερο όροφο που είναι τα δωμάτια, έχει και έναν ξεχωριστό χώρο όπου είναι η γκαρνταρόμπα της στην οποία έχει εκατοντάδες ρούχα και πολλά παπούτσια.

Εντυπωσιακός επίσης είναι και ο πράσινος κήπος της, στον οποίο τα παιδιά της περνούν δημιουργικά και ευχάριστα την ώρα τους!

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος