Μαρία Καβογιάννη: Πέτρινο με τεράστιο κήπο και μαγευτική θέα από το βουνό - Φωτογραφίες από το εξοχικό της στο Πήλιο

Το ησυχαστήριό της είναι ιδανικό για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Καβογιάννη
Instagram / Μαρία Καβογιάννη

Η Μαρία Καβογιάννη, την οποία ο κόσμος έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους της στις παραστάσεις του θεάτρου, αλλά και από τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες της στις τηλεοπτικές σειρές, με πιο πρόσφατη το Maestro, μένει στον Βύρωνα Αττικής (δείτε εδώ φωτογραφίες από το επιβλητικό εσωτερικό του) μαζί με τον σύζυγό της, τον οποίο πολύ δεν γνωρίζουν - δείτε εδώ ποιος είναι.

Διαθέτει, όμως, και ένα εξοχικό σε ένα προορισμό που είναι μαγικός όλες τις εποχές του χρόνου. Πρόκειται για τις Μηλιές Πηλίου που τον χειμώνα καλύπτονται από το χιόνι και το καλοκαίρι είναι γεμάτα με δέντρα και βλέπουν προς την θάλασσα. Μέσα από αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες γωνίες από αυτό και είναι πραγματικά αξιοζήλευτο.

Φωτογραφίες από το εξοχικό της Μαρίας Καβογιάννη στο Πήλιο

Είναι πέτρινο και έχει τζάκι, μια τεράστια αυλή, η οποία κοιτάει το απέραντο, έχει παραδοσιακές λεπτομέρειες, όπως τα ξύλινα παράθυρα με τα κάγκελα και έχει πολύ πρασινάδα τριγύρω. Δημιουργεί μία απίστευτη γαλήνη σε όποιον το παρατηρεί, γι' αυτό και αποτελεί το δικό της ησυχαστήριο. Εκεί περνά τον χρόνο της και μαζί με τους φίλους της πολύ συχνά.


Δίπλα της έχει σπίτι και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος όταν θέλει να ηρεμήσει και να απομακρυνθεί από την δύσκολη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθημερινότητα του, πηγαίνει με την σύντροφό του το αυτοκίνητο του στις Μηλιές Μαγνησίας.

Η μονοκατοικία του είναι διώροφη και χτισμένη από πέτρα. Βρίσκεται στο Ανατολικό Πήλιο και συγκεκριμένα στο βουνό των Κενταύρων. Η θέα μάλιστα από την βεράντα του που είναι γεμάτη φυτά και λουλούδια, βλέπει όλο το δάσος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από το πανέμορφο σπίτι του που το χειμώνα όταν χιονίζει είναι ονειρικό.

Φέτος για ακόμα μια χρονιά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύντροφό του πέρασαν το Πάσχα τους παρέα με φίλους. Έστησαν λοιπόν γλέντι στον κήπο του πέτρινού εξοχικού και στις φωτογραφίες θα δεις πως πέρασε από εκεί η μισή ελληνική showbiz.

Μεταξύ αυτών, η Μαρία Καβογιάννη, η Σμαράγδα Καρύδη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Γιάννης Μπέζος και άλλοι που ήταν πίσω από τις κάμερες.