Γιώργος Καπουτζίδης: Μοντέρνο, πολύχρωμο και με βεράντα πάνω στη θάλασσα - Φωτογραφίες από το πέτρινο εξοχικό του στην Αίγινα

Είναι ονειρικό! Και τέλειο για τις καλοκαιρινές διακοπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης: Μοντέρνο, πολύχρωμο και με βεράντα πάνω στη θάλασσα - Φωτογραφίες από το πέτρινο εξοχικό του στην Αίγινα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης όποτε θέλει να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ταξιδεύει στην όμορφη Αίγινα. Ένα από τα πιο πολυφημισμένα κοντινά νησιά της Αθήνας. Εκεί ο ηθοποιός και σεναριογράφος έχει το δικό του εξοχικό σπίτι το οποίο όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες είναι ονειρικό.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί πολλές εικόνες από τις αγαπημένες γωνίες του σπιτιού του. Μια από αυτές είναι η βεράντα που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και έχει θεά όλο το μπλε του Αιγαίου.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Καπουτζίδη στην Αίγινα

Από το εσωτερικό του δεν έχουμε δει πολλές πράγματα και σημεία. Παρά μόνο την κουζίνα όπου το ψυγείο τραβάει σίγουρα όλη την προσοχή αφού είναι πολύ μοντέρνο, αλλά και σημείο του σαλονιού του. Γενικά ο εσωτερικός χώρος έχει μοντέρνες πινελιές.

Δείτε επίσης: Γιώργος Καπουτζίδης – Η επιθυμία να κάνει οικογένεια, και η επόμενη μέρα μετά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Γιώργος Καπουτζίδης Αίγινα
ykapoutzidis

Το πιο εντυπωσιακό είναι το εξωτερικό του εξοχικού! Έχει μεγάλη βεράντα και κήπο όπου κοιτάει στη θάλασσα. Έξω από την κουζίνα έχει ένα μεγάλο τραπέζι όπου απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τους φίλους του αλλά και μόνος του γράφοντας.

Γιώργος Καπουτζίδης σπίτι Αίγινα
ykapoutzidis

Επίσης, διαθέσει καθιστικό εξωτερικού χώρου, ξαπλώστρες για να κάνει ηλιοθεραπεία αλλά και δέντρα και γκαζόν!

Γιώργος Καπουτζίδης σπίτι Αίγινα
ykapoutzidis
Γιώργος Καπουτζίδης εξοχικό Αίγινα
ykapoutzidis

Να σημειωθεί πως η σχέση του Γιώργου Καπουτζίδη με τη σεναριογραφία ξεκίνησε με αρχική έμπνευση τη θητεία του στο στρατό, αλλά και επειδή μόνο ως ηθοποιός ήταν δύσκολο να βρει εργασία (όπως έχει πει ο ίδιος). Από τις πρώτες του συνεργασίες εκτός τηλεόρασης είναι αυτή με τον Τάκη Ζαχαράτο. Παράλληλα ψυχαγωγούσε τους φίλους του με σενάρια και κείμενα που έγραφε ο ίδιος. Οι φίλοι του του πρότειναν να γράψει κάποιο σενάριο και να το στείλει σε τηλεοπτικούς σταθμούς.