Γιώργος Λιάγκας: Μίνιμαλ και μοντέρνα - Φωτογραφίες από την εργένικη μεζονέτα του στα Νότια Προάστια

Εκεί τον επισκέπτονται συχνά οι γιοι του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Λιάγκας
Instagram / Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας για κάποιο διάστημα μετά το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά μετακόμισε σε ένα άλλο σπίτι σε μία πολυκατοικία στην οποία συνέβαιναν σοκαριστικά πράγματα (δείτε εδώ), ωστόσο λίγο μετά, περίπου δύο χρόνια αργότερα, μετακόμισε στην κατοικία που μένει μέχρι και σήμερα και αυτή βρίσκεται στα νότια προάστια.

Είναι γνωστό πως είναι λάτρης της θάλασσας, επομένως δεν θα μπορούσε να έχει διαλέξει ένα διαφορετικό μέρος. Αυτή την αγάπη του τη μοιράζεται και με τα παιδιά του, τους δύο γιους που απέκτησε με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Γιάννη και Δημήτρη, οι οποίοι μένουν συχνά μαζί του, με τον ίδιο να κάνει ένα διάλειμμα από την εργένικη ζωή του.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στα νότια προάστια

Αν και δεν συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική του ζωή, άρα και από το σπίτι του, έχει κάνει κάποιες εξαιρέσεις και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media φαίνεται πως η μεζονέτα του είναι ένας χώρος μοντέρνος, αρκετά μίνιμαλ σε διακόσμηση, με γήινους τόνους κατά βάση.

Δείτε επίσης: Στο γήπεδο με τους γιους του για τον Ολυμπιακό - Με τα κόκκινα κασκόλ στις κερκίδες

σπίτι  Γιώργου Λιάγκα

Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Σπίτι Λιάγκα φωτογραφίες

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Πρόσφατα μετακόμισε δίπλα του και η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, τον Αύγουστο του 2023, πήρε την απόφαση να μετακομίσει σε ένα άλλο σπίτι, στα Νότια Προάστια, ώστε και οι δύο γιοι της να είναι πιο κοντά με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα, αλλά και να τους βολεύει όλους και να καλύπτει κάθε ανάγκη τους. Προηγουμένως, από το 2018 συγκεκριμένα, έμενε μαζί με τα παιδιά της σε μία μονοκατοικία.

Αν και δεν της αρέσει να προβάλει την προσωπική της ζωή μέσα από τα social media, γεγονός που σημαίνει ότι δεν παρουσιάζει ούτε και το μέρος που μένει, έχει κάνει κάποιες εξαιρέσεις κατά καιρούς και έτσι οι ακόλουθοί της στο Instagram παίρνουν μία γεύση από τον χώρο της, μαζί με λίγη έμπνευση.

Δείτε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για τον γιο της, Δημήτρη Λιάγκα - Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων με διώροφη τούρτα

Πρόκειται για ένα μεγάλο σπίτι, στο οποίο κυριαρχεί το λευκό χρώμα, που προκαλεί ηρεμία και γαλήνη, ενώ ξεχωρίζει και ο τεράστιος καθρέφτης που έχει τοποθετήσει στον διάδρομο προς το ένα από τα δύο σαλόνια της. Έχει, μάλιστα, κήπο για να παίζουν τα παιδιά, τον οποίο στολίζει αναλόγως την περίοδο των γιορτών, αλλά και μία βεράντα με θέα όλη την Αθήνα.

Δείτε επίσης: Παραδοσιακό με πέτρινες πλάκες στην αυλή, κούνιες για τα εγγόνια και ξύλινα παράθυρα - Φωτογραφίες από το πατρικό της σπίτι στο Κιλκίς

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Φαίη Σκορδά μετακόμιση

Φαίη Σκορδά καινούριο σπίτι

Σκορδά Halloween

Φαίη Σκορδά Halloween

Φαίη Σκορδά γιος Halloween

Φαίη Σκορδά νέο σπίτι

Φαίη Σκορδά σπίτι

Φαίη Σκορδά σπίτι