Αιμίλιος Χειλάκης: Με πέργκολα στην ταράτσα και κουζινάκι για το ψήσιμο - Το εξοχικό που μένει με την Αθηνά Μαξίμου στα Κύθηρα

Αποπνέει γαλήνη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Μαξίμου
Instagram / Αθηνά Μαξίμου

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 29/5 στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, και συζήτησε για όλους και για όλα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, μάλιστα, έκανε μία μικρή αναφορά στο εξοχικό σπίτι που έχει με την σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, στα Κύθηρα, όπου έζησαν για κάποιους μήνες το περασμένο διάστημα, σαν μόνιμοι κάτοικοι.

Οι δηηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη

«Πέρσι με την Αθηνά δεν δουλέψαμε και ήμασταν στα Κύθηρα. Δηλαδή, μια ολόκληρη σεζόν που οι άλλοι δούλευαν, εμείς ήμασταν στα Κύθηρα, ηρεμήσαμε και κάναμε τις βόλτες μας. Η Αθηνά έμεινε εκεί εννιά μήνες και εγώ πήγα για επτά μήνες.

Στα Κύθηρα έχουμε ένα μικρό σπιτάκι, στον Μυλοπόταμο, πάρα πολύ μικρό και το λέω Μέγαρο Μαξίμου. Ε, της Μαξίμου είναι οπότε τι είναι; Μικρό, πολύ μικρό, έχει κήπο και μια φοβερή ταράτσα. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο δώρο που κάναμε στον εαυτό μας. Δεν υπάρχει δηλαδή αυτή η αναζωογόνηση, η καλλιτεχνική, η πνευματική και η σωματική», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Δεν έβαζα μυαλό, αλλά το έκανα...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την οικονομική καταστροφή του

Μέσα από τα social media τους έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους κάποιες γωνίες από αυτό. Η τεράστια βεράντα - ταρατσάκι με τα πλακάκια με έντονα σχέδια και χρώματα ξεχωρίζει!