Χριστίνα Μπόμπα: Βγαλμένη από εξώφυλλο περιοδικού - Η μίνιμαλ, ανακαινισμένη κουζίνα της με λευκά ρόμαν & τεράστια βάζα

Βίντεο που δημοσίευσε με το πριν και το μετά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chrismpo - Instagram
chrismpo - Instagram

Μπορεί να πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημέρα που η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πήραν την απόφαση να κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι που μένουν τα τελευταία χρόνια μαζί με τις κόρες τους.

Το ζευγάρι όλο το διάστημα των εργασιών είχε νοικιάσει ένα άλλο διαμέρισμα και παράλληλα το καλοκαίρι το πέρασε κυρίως στην Αντίπαρο, που επίσης είχαν νοικιάσει ένα εξοχικό σπίτι (δείτε εδώ το σαλόνι τους).

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε και πλέον το ζευγάρι διακοσμεί το νέο του σπίτι. Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύουν στο instagram βλέπουμε σημεία από την πολυτελή και άκρως μίνιναλ μεζονέτα τους. Πρόσφατα μάλιστα η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε με ένα βίντεο το πριν και το μετά της κουζίνας της.

Το πριν και το μετά την ανακαίνιση στην κουζίνα της Χριστίνας Μπόμπα

«Η κουζίνα μας ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.


Φωτογραφίες από το γυμναστήριο Μπόμπα και Τανιμανίδη

Έχει τεράστιους ολόσωμους καθρέφτες στους τοίχους από τη μία πλευρά, πλακάκια στο πάτωμα και από την άλλη πλευρά έχει μία τεράστια τζαμαρία από την οποία μπορούν να βγαίνουν στην βεράντα τους. Φυσικά, έχουν επιλέξει και κάποια όργανα γυμναστικής, όπως ο διάδρομος, και εκεί περνούν αρκετές ώρες τις εβδομάδας.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα - Η «μάχη» με τα κιλά της εγκυμοσύνης τρία χρόνια αργότερα και το πραγματικό της βάρος σήμερα

Χριστίνα Μπόμπα γυμναστήριο σπιτιού

Χριστίνα Μπόμπα γυμναστήριο στο σπίτι