Ολόκληρο κτήμα με καταπράσινο κήπο, μποστάνι και ελιές - Η μονοκατοικία που μένει ο Πασχάλης Τερζής με τη γυναίκα του

Βίντεο με ολόκληρη την οικογένεια του στο σπίτι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Η ουσιαστική αρχή και επαφή με το χώρο του τραγουδιού έγινε στη Ρόδο το 1974 ωστόσο η συμμετοχή του στη δισκογραφία ξεκίνησε το 1980. Μέχρι σήμερα, παραμένει ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες τραγουδιστές.

Από το 2015 και μετά όμως, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από το χώρο της μουσικής και να ζήσει μακριά από τα media. Απομονώθηκε λοιπόν στον τόπο καταγωγής του με την δεύτερη σύζυγό του (η πρώτη έφυγε από τη ζωή).

Το σπίτι που μένει ο Πασχάλης Τερζής

Λίγο πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο Πασχάλης Τερζής έχει ένα πανέμορφο και ήσυχο σπίτι μέσα στην φύση. Πρόκειται για ένα κτήμα μέσα στο οποία έχει τη μονοκατοικία του η οποία διαθέτει τεράστιο καταπράσινο κήπο.

Μέσα στον κήπο επίσης, ο τραγουδιστής έχει δημιουργήσει το δικό του μποστάνι όπου καλλιεργεί φρούτα λαχανικά αλλά και ελιές. Αυτή είναι η νέα του ασχολία .

Πολλές λοιπόν φορές έχουμε δει το σπίτι του Πασχάλη Τερζή από αναρτήσεις που έχει κάνει η κόρη του, Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και στο Tik Tok.

Δείτε επίσης: Ολόιδιος ο Πασχάλης Τερζής - Γοητευτικός και με καταγάλανα μάτια ο γιος του, Γιώργος

@yiannaterzi

Terzis Family 🥰 WHO’S NEXT?!?! 😂 #funny #greece #trending #viral

♬ Go Go Go Who's Next? - Hip Hop Harry

Το σπίτι του Πασχάλη Τερζή

Πασχάλης Τερζής σπίτι

Σκέφτεται να επιστρέψει στο τραγούδι;

Μια ιδιαίτερη έκπληξη έγινε το Σάββατο 22/4 από τον Πασχάλη Τερζή στο τηλεοπτικό κοινό του Just the 2 of us αλλά και στην Εύη Δρούτσα, η οποία ερμήνευσε κομμάτι του, το οποίο μάλιστα είχε γράψει η ίδια στο λαϊκό καλλιτέχνη.

Η συγκίνηση της στιχουργού ήταν τεράστια (δείτε την εδώ) μιας και είναι γνωστό, πως ο Τερζής δεν κάνει εμφανίσεις και γενικότερα δηλώσεις. Η ίδια παραχώρησε στη συνέχεια συνέντευξη στο Super Κατερίνα, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 24/4.

Η Εύη Δρούτσα εξέφρασε για μία ακόμη φορά το πόσο πολύ αγαπάει τον Τερζή και στη συνέχεια αποκάλυψε, εάν υπάρχει ελπίδα να δούμε ξανά τον Πασχάλη να τραγουδάει!

«Ο Πασχάλης είναι χρόνια φίλος μου, δεν βγαίνει πουθενά, δε βγαίνει πουθενά εδώ και χρόνια και βγήκε για μένα και μίλησε για μένα και αυτό με συγκίνησε. Είναι πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος. Άσχετο με το αν βγήκε στην εκπομπή, με τον Πασχάλη μιλάμε πάρα πολύ τακτικά».

«Όχι, (δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο τραγούδι)» είπε η Εύη Δρούτσα.