Έξωση στην Ιωάννα Κολοβού - Καταγγέλλει πως την χτύπησαν αστυνομικοί κατά την διαδικασία

Έσπασαν την πόρτα για να της πάρουν το σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξωση στην Ιωάννα Κολοβού - Καταγγέλλει πως την χτύπησαν αστυνομικοί κατά την διαδικασία

Απαράδεκτες εικόνες εκτυλίσσονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 21/11 στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού στα Άνω Ιλίσια. Όπως η ίδια κατήγγειλε μιλώντας στο OPEN, κατά την επιχείρηση απομάκρυνσής της από το σπίτι της, αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι και την χτύπησαν. Σημειώνεται ότι η δημοσιογράφος έχασε το μοναδικό της σπίτι σε πλειστηριασμό.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί και δικαστικοί κλητήρες κάνουν καταγραφή των αντικειμένων που υπάρχουν στο σπίτι. Όπως η ίδια είπε δεν την αφήνουν να είναι παρούσα κατά την καταγραφή των αντικειμένων και της έδωσαν μόνο ένα ρούχο, τις δύο γάτες της και την έβγαλαν έξω από το σπίτι όπου ζει με τον γιό της.

«Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δήλωσε η δικηγόρος της. Να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος χάνει τη μοναδική της κατοικία για χρέη 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει ζει με μια σύνταξη 700 ευρώ. Όλους τους προηγούμενους μήνες είχε γίνει και πάλι προσπάθεια απομάκρυνσής της από το σπίτι της, όμως, με τη δυναμική συμμετοχή συναδέλφων της δημοσιογράφων αλλά και την παρουσία εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, η έξωση δεν έγινε ενώ προχώρησαν δικαστικές διαδικασίες για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Κολοβού

Να σημειωθεί ότι έγινε προσπάθεια εξόφλησης των χρεών και επαναγορά του σπιτιού από τον νέο ιδιοκτήτη που το αγόρασε μέσω του fund που έκανε τον πλειστηριασμό αλλά χωρίς αποτέλεσμα όπως καταδεικνύει η σημερινή έξωση.