Γιώργος Πατούλης - Μαρίνα Σταυράκη: Φωτογραφίες από το σπίτι παλάτι που έμεναν πριν το διαζύγιο

Είχε συζητηθεί έντονα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Γιώργος Πατούλης ήταν παντρεμένοι από το 1986 όταν πριν από δυο χρόνια έσκασε η είδηση του χωρισμού τους. Συγκεκριμένα ήταν Μάρτιος του 2021 όταν ανακοίνωσε πως δεν μένει πλέον μαζί με τον γιατρό και πρώην περιφερειάρχη Αττικής και έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Πρόκειται για έναν χωρισμό που είχε απασχολήσει έντονα τις εκπομπές, με την Πρόεδρο της UNESCO Βορείων Προαστίων από το 2017 να δηλώνει πως ήταν μια απόφαση του ίδιου και όχι δική της.

Μετά από πολλές δηλώσεις που έγιναν στις εκπομπές, τελικά το κλίμα ηρέμησε ανάμεσα τους για χάρη και του γιου τους Αλέξανδρου, που σήμερα είναι 19 ετών. Βέβαια, η "φωτιά" άναψε ξανά όταν έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας από τη νέα σύντροφό του και θα παντρευτεί - δείτε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το σπίτι που έμεναν Γιώργος Πατούλης - Μαρίνα Σταυράκη

Πριν φτάσουν στο χωρισμό και εν συνεχεία στο διαζύγιο, Γιώργος Πατούλης και Μαρίνα Σταυράκη ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι που μιλούσε ο ένας για τον άλλον με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Η διαδρομή προς την κορυφή είναι ένας διαρκής αγώνας έμπνευσης, δημιουργικότητας και αφοσίωσης. Ήμουν πάντα δίπλα του. Από τότε που ξεκίνησε ως φοιτητής Ιατρικής έως σήμερα που διακρίνεται για την διδακτορική του πορεία. Περήφανη για σένα και τα επιτεύγματα σου», είχε γράψει σε μια από τις αναρτήσεις της για τον πρώην άνδρα της.

Το πρώην ζευγάρι μάλιστα, έμενε σε ένα συγκλονιστικό σπίτι το οποίο είχε σχολιαστεί έντονα λόγω της διακόσμησης του. Συγκεκριμένα, η οικία τους ήταν διακοσμημένη με χρυσά έπιπλα, καλόγουστους πίνακες και ακριβά χαλιά. Ενώ, την παράσταση έκλεβαν και οι επιβλητικοί καναπέδες που έμοιαζαν με βασιλικοί.

Γιώργος Πατούλης Μαρίνα Σταυράκη διαζύγιο

Το χρυσό χρώμα μάλιστα δεν ήταν μόνο στα έπιπλα αλλά και σε όλους τους χώρους. Ακόμα και στα ντουλάπα της κουζίνας.

Γιώργος Πατούλης Μαρίνα Σταυράκη οικία

Γιώργος Πατούλης Μαρίνα Σταυράκη σπίτι