4+1 φυτά που καλό είναι να μην τα έχουμε στην κρεβατοκάμαρα - Το ένα προκαλεί μέχρι και ζάλη

Μήπως ήδη έχετε ένα από αυτά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
4+1 φυτά που καλό είναι να μην τα έχουμε στην κρεβατοκάμαρα - Το ένα προκαλεί μέχρι και ζάλη

Μπορεί τα φυτά να είναι όμορφα και να διακοσμούν το εσωτερικό του σπιτιού, ωστόσο, είναι ορισμένα εκείνα που μπορεί να σας δημιουργήσουν και προβλήματα. Κάποια μάλιστα, καλό είναι να μην υπάρχουν στην κρεβατοκάμαρα. Τα οποία είναι:

Αυτά είναι τα 6 φυτά που δεν πρέπει να έχουμε στην κρεβατοκάμαρα

1 Κάκτος

Αν κολουθείτε την φιλοσοφία του Φενγκ Σούι θα γνωρίζετε ότι τα αγκάθια των κάκτων μεταδίδουν την επιβλαβή ενέργεια του Sha που σημαίνει ότι προκαλούν διαμάχες και διαφωνίες στο σπίτι. Μάλιστα, υπάρχει ένας κάκτος που απαγορεύεται να τοποθετείται στην κρεβατοκάμαρα. Είναι ένας όρθιος τριχοκεραίος με μακριές σπονδυλικές στήλες. Τα έντονα μυρωδικά άνθη του διαταράσσουν το νευρικό σύστημα.

2 Εσωτερικά κρίνα

Εκτός του ότι απορροφά το οξυγώνο, τα ανθίζοντας κρίνο έχει επίσης ένα έντονο άρωμα που μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους.

Δείτε επίσης: Αυτά τα 9 φυτά μπορούν να σε σκοτώσουν - Κάποια μπορεί να τα έχεις στον κήπο σου και να μην τα γνωρίζεις

φυτά

3 Ντέιφενμπαχια

Ακόμα και μια μικρή σταγόνα χυμού του φυτού αυτού, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, τσούξιμο και πρήξιμο εάν φτάσει στα μάτια ή σε ευαίσθητες περιοχές στο δέρμα.

4 Oleander συνηθισμένο

Το έντονο άρωμα προκαλεί ζάλη σε ένα άτομο.

4 Μονστέρα

Λέγεται πως το λουλούδι δημιουργεί αρνητική αύρα, και τα φύλλα που εξαπλώνονται, παρόμοια με τα τεντώνοντας χέρια που μπορεί να σας τρομάξει το βράδυ.

5 Γεράνι

Το γεράνι είναι επικίνδυνο για όσους έχουν αλλεργίες, από τα ζώα και μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς πονοκεφάλους κατά την ανθοφορία.

TAGS