Για τις αρχάριες στη μαγειρική: Τα πιο εύκολα γεμιστά, σε τρεις κινήσεις με 8 υλικά

Το πιο τέλειο καλοκαιρινό φαγητό, στην πιο γρήγορη εκδοχή του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Για τις αρχάριες στη μαγειρική: Τα πιο εύκολα γεμιστά, σε τρεις κινήσεις με 8 υλικά

Αν είσαι αρχάρια στην κουζίνα και δεν έχεις ιδέα πως να φτιάξεις οριακά αυγά - σαν κι εμένα δηλαδή - αλλά έχεις την θέληση και τον χρόνο να πειραματίζεσαι με διάφορα φαγητά πάρε χαρτί και στυλό και σημείωσε κάπου την παρακάτω συνταγή! Πριν από λίγες ημέρες έφτιαξα τα πιο εύκολα και γρήγορα γεμιστά της ζωής μου, με μόνο 8 υλικά και βγήκαν μούρλια!

Τι θα χρειαστείς για τα γεμιστά:

  • 8 ντομάτες
  • 5 κολοκυθάκια
  • πατάτες baby
  • Λάδι
  • Αλάτι
  • Ζάχαρη
  • Ρίγανη
  • Ρύζι (εγώ έβαλα γλασέ, αλλά θα σου πρότεινα να βάλεις Καρολίνα)

Εκτέλεση:

Εύκολες συνταγές
TikTok/@ekizogloueffie

Δείτε επίσης: Μαμαδίστικο τουρλού στη γάστρα - Συνταγή του 10λέπτου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Αδειάζεις το εσωτερικό από τις 8 ντομάτες και τα 2 από τα 5 κολοκυθάκια σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάς μέχρι να γίνουν σάλτσα. Έπειτα βάζεις λάδι με το μάτι, αλάτι, 2 κ.γ ζάχαρη και λίγο ρίγανη. Θα μπορούσες να βάλεις και δυόσμο, it's okay. Ρίχνεις το ρύζι. Σε κάθε γεμιστό αντιστοιχεί μια κουταλιά ρύζι, εγώ πάντα βάζω μια παραπάνω. Γεμίζεις τα γεμιστά και τα βάζεις με αλουμινόχαρτο για ένα μισαωράκι στους 200 βαθμούς.

Γεμιστά
TikTok/@ekizogloueffie

Τέλος, βγάζεις το αλουμινόχαρτο κι αφήνεις να πιούν τα πολλά υγρά.

Καλή όρεξη!