Παραδοσιακή Ποτοποιία Ψυχής: Εκλεκτή γεύση & μοναδική ποιότητα Χιώτικης παράδοσης

Premium brands υψηλής ποιοτικής αξίας με σεβασμό τόσο στον άνθρωπο όσο και στο περιβάλλον

Το Λικέρ Μαστίχας Ψυχής είναι σήμα-κατατεθέν της Παραδοσιακής Ποτοποιίας Ψυχής
Το Λικέρ Μαστίχας Ψυχής είναι σήμα-κατατεθέν της Παραδοσιακής Ποτοποιίας Ψυχής

Είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την καλή παρέα, το καλό φαγητό κι αυτό επειδή... ευφραίνει καρδίαν! Το περίφημο Λικέρ Μαστίχας Χίου από την Παραδοσιακή Ποτοποιία Ψυχής είναι διάσημο για τη γεύση και το άρωμά του, που περικλείει όλη την ιστορία του νησιού της Χίου.

Ακολουθώντας την καλά κρυμμένη οικογενειακή συνταγή (που περνάει από γενιά σε γενιά), το Λικέρ Μαστίχας Χίου αποτελεί Προιόν με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ενδειξη (ΠΓΕ), που έχει καθιερωθεί ως άριστο συνοδευτικό με τον καφέ ή μετά από ένα λουκούλειο γεύμα. Και στην Παραδοσιακή Ποτοποιία Ψυχής φροντίζουν η γεύση του να μένει ως δυνατή ανάμνηση, στην οποία επιστρέφεις ξανά και ξανά.

Παραδοσιακή Ποτοποιία Ψυχής: Εκλεκτή γεύση & μοναδική ποιότητα Χιώτικης παράδοσης

Η Χίος είναι γνωστή ανέκαθεν για το μοναδικό προϊόν που παράγεται στον τόπο, διάσημο για το άρωμα και τη γεύση του. Η μαστίχα έκανε διάσημο το νησί στα πέρατα του κόσμου και από το 1881 η οικογένεια Ψυχή δημιούργησε ένα μικρό "θαύμα" στο Βερβεράτο της Χίου.

Εκεί, στο αποστακτήριο, απόσταξαν στην αρχή σύκα και στέμφυλα και στη συνέχεια μέσα στα χρόνια οι επόμενες γενιές της οικογένειας ξεκίνησαν την απόσταξη μαστίχας και άλλων ηδύποτων, δημιουργώντας μια σειρά προϊόντων που ολοένα κέρδιζε έδαφος μεταξύ των ντόπιων.

Παραδοσιακή Ποτοποιία Ψυχής
Το παραδοσιακό Τσίπουρο Χίου

Από το 2011 η Παραδοσιακή Ποτοποιία Ψυχής σε νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, με χειροποίητους χάλκινους άμβυκες και σύγχρονες γραμμές εμφιάλωσης και με διαδικασίες που γίνονται κάτω από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθώντας με ευλάβεια και πίστη στις παλιές συνταγές και στην παραδοσιακή τέχνη της απόσταξης, προσδίδουν στα προϊόντα της Παραδοσιακής Ποτοποιίας Ψυχής το ξεχωριστό άρωμα και τη χαρακτηριστική πλούσια γεύση που τα διακρίνει.

Παραδοσιακή Ποτοποιία Ψυχής
Το Λικέρ Μαστίχας Χίου παρασκευάζεται με βάση μια μυστική συνταγή

Με όραμα, "να προσφέρουμε σε κάθε άνθρωπο στα πέρατα του κόσμου την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική γεύση της Μαστίχας και του παραδοσιακού Ούζου του νησιού μας, της Χίου, η πορεία της Παραδοσιακής Ποτοποιίας Ψυχής είναι απόλυτα επιτυχημένη.

Το μοναδικό παγκόσμια Λικέρ Μαστίχας Χίου είναι ασυναγώνιστο

Αποτελεί προϊόν απόσταξης αυθεντικής Μαστίχας Χίου, ακολουθώντας μια "μυστική" συνταγή, που το κάνει ανεπανάληπτο. Βραβευμένο διεθνώς, το Λικέρ Μαστίχας Χίου είναι το "δυνατό" χαρτί της Παραδοσιακής Ποτοποιίας Ψυχής, που ξεπέρασε τα όρια του νησιού και πλέον απολαμβάνεται σε όλη την Ελλάδα - και όχι μόνο!


Η τοπική παράδοση θέλει το Λικέρ Μαστίχα Χίου Ψυχής να σερβίρεται συνοδευόμενο από επιδόρπιο, μετά από κάθε γεύμα ή μαζί με τον καφέ, ενώ αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κατανάλωση σε σφηνάκι (δοκιμάστε το παγωμένο) ή σε cocktails ή ακόμα και ως απεριτίφ σερβιρισμένο σε κολωνάτο ποτήρι με τριμμένο πάγο.

Παραδοσιακή Ποτοποιία Ψυχής
Κοκτέιλ με βάση το Λικέρ Μαστίχας της Παραδοσιακής Ποτοποιίας Ψυχής

Τα προϊόντα της Παραδοσιακής Ποτοποιίας Ψυχής είναι μοναδικά

Το παραδοσιακό Χιώτικο Ούζο Ψυχής Εξ αποστάξεως 100% και το τσίπουρο Ψυχής Διπλής απόσταξης συμπληρώνουν, μαζί με το διάσημο Λικέρ Μαστίχας Χίου Ψυχής Εξ αποστάξεως 100%, τη συλλογή των προϊόντων της Παραδοσιακής Ποτοποιίας, γνωστά για την εκλεκτή γεύση και το υπέροχο άρωμά τους.


Τα ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της μαστίχας, το αυθεντικό απόσταγμα Χιώτικου γλυκάνισου και η σχολαστική επιλογή ποικιλιών σταφυλιών, είναι μερικά από τα βασικά υλικά παρασκευής των προϊόντων της Παραδοσιακής Ποτοποιίας Ψυχής, απαραίτητα πλέον για τις ιδιαίτερες στιγμές μας.

Ιnfo