Super Διαγωνισμός αξίας 2.500 ευρώ στο youweekly.gr: 1 τυχερή θα κερδίσει ένα συγκλονιστικό σετ κοσμημάτων Valera Jewels

Δήλωσε συμμετοχή τώρα για να διεκδικήσεις αυτό το μοναδικό δώρο!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Οι διεθνείς πασαρέλες υποστηρίζουν ξεκάθαρα φέτος το καλοκαίρι (αλλά και την επόμενη σεζόν) ότι "more is more" στα αξεσουάρ που θα φορέσουμε. Οι ογκώδεις φόρμες κάνουν δυναμικό comeback και τα statement κοσμήματα επιλέγονται από τις πιο στυλάτες trendsetters, βάζοντας μια extravagant πινελιά στα looks τους και κάνοντας το στυλ τους απλώς... αξεπέραστο.

Tο @youweekly.gr και η @eva.fouska δοκίμασαν το summer trend, όπως βλέπεις στο ακόλουθο βίντεο, επιλέγοντας τα unique κοσμήματα της εταιρείας @spellsbyvalerajewels για μοναδικές εμφανίσεις. Και το σημαντικότερο; Σου κάνουν ένα μοναδικό δώρο: Ένα συγκλονιστικό σετ κοσμημάτων Valera Jewels αξίας 2.500 ευρώ!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ: natasa_vam

Trend alert: Αυτά είναι τα statement κοσμήματα που φοράνε οι trendsetters το καλοκαίρι - Κέρδισε κι εσύ ένα μοναδικό σετ αξίας 2.500 ευρώ!

Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι και όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου, το μυστικό βρίσκεται στα κοσμήματα που θα επιλέξεις να συνδυάσεις με τα looks σου. H εταιρία Valera Jewels με πολυετή πείρα στον χώρο του κοσμήματος, προτείνει μια μοναδική συλλογή, εμπνευσμένη από τη φύση, με unique χειροποίητα κομμάτια για δυναμικές γυναίκες με έντονη προσωπικότητα και άποψη, που θέλουν να αναδείξουν μια τολμηρή αισθητική μέσα από τα looks τους.

Η σειρά Spells περιλαμβάνει υπέροχα σετ με δαχτυλίδι, κολιέ και βραχιόλι, όλα εμπνευσμένα από το ζωικό βασίλειο και τη θαλάσσια ζωή, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ. Highlight: Είναι 100% χειροποίητα, από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με μπριγιάν και φυσικά μαργαριτάρια.

Το @youweekly.gr και η @eva.fouska σού παρουσιάζουν τρία σετ Valera Jewels από τη σειρά Spells που έχουν ήδη ξεχωρίσει και εντυπωσιάζουν με τα σχέδιά τους, ενώ μπορείς να αποκτήσεις και κάθε κομμάτι μεμονωμένα.

"Ο κλέφτης", το αγαπημένο καβουράκι

κοσμήματα valera καβούρι

♥Χειροποίητο δαχτυλίδι από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,012cts και 1 φυσικό ακανόνιστο λευκό μαργαριτάρι.

♥Χειροποίητο καδενωτό μοτίφ από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,015cts και 1 φυσικό ακανόνιστο λευκό μαργαριτάρι.

♥Χειροποίητο βραχιόλι από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,025cts και 1 φυσικό ακανόνιστο λευκό μαργαριτάρι.

σετ κοσμήματα valera καβούρι

Style note: Αν επιλέξεις το statement κολιέ και θέλεις να προσθέσεις κι άλλο κόσμημα, προτίμησε ένα δαχτυλίδι και όχι σκουλαρίκια.

"Cyber Crocodile", ένας διαφορετικός κροκόδειλος

κοσμήματα valera κροκόδειλος

♥Χειροποίητο δαχτυλίδι από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,06cts.

♥Χειροποίητο καδενωτό μοτίφ από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,08cts.

♥Χειροποίητο βραχιόλι από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,08cts.

σετ κοσμήματα valera crocodile

Style note: Το κολιέ θα αναδειχτεί καλύτερα πάνω σε γυμνό δέρμα, γι' αυτό προτίμησε να φορέσεις ένα βαθύ ντεκολτέ.

"Octopus", το χταπόδι αλλιώς

κοσμήματα valera χταπόδι

♥Χειροποίητο δαχτυλίδι από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,10cts.

♥Χειροποίητο καδενωτό μοτίφ από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,10cts.

♥Χειροποίητο βραχιόλι από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,10cts.

κοσμήματα valera σετ octopus

Style note: Για να αναδείξεις όσο το δυνατόν καλύτερα ένα μεγάλο δαχτυλίδι που κοσμεί τα χέρια σου, καλό θα ήταν το μανικιούρ σου να είναι σε παλ τόνους, αποφεύγοντας τις bold αποχρώσεις και τα glitter.

5+1 tips για να φορέσεις σωστά τα statement κοσμήματα

  • Ο κανόνας του styling λέει ότι είναι καλύτερα να φορέσεις κομμάτια που έχουν σχέση μεταξύ τους, με ίδια σχέδια και μοτίφ, επιλέγοντας ολοκληρωμένα σετ, που ταιριάζουν μεταξύ τους στο στυλ.
  • Εάν λατρεύεις τα statement κολιέ, να ξέρεις ότι εύκολα μπορούν να αλλάξουν όλο το ντύσιμό σου. Προτίμησε να τα αναδείξεις πάνω σε ένα minimal σύνολο και όχι σε ένα bold ντύσιμο. Ένα μονόχρωμο φόρεμα ή ένα τζιν που θα συνδυάσεις με ένα απλό μπλουζάκι είναι οι ιδανικές επιλογές για να αναδείξεις το κόσμημά σου.
  • Όταν φοράς μεγάλα βραχιόλια, άφησέ τα να φανούν πάνω από το πουκάμισό σου, όπως ορίζουν οι φετινές τάσεις, ή ανάδειξέ τα σε γυμνό δέρμα.
  • Για να αναδειχτεί καλύτερα το κολιέ σου, προτίμησε ένα απλό hair look και ένα φυσικό beauty look.
  • Θυμήσου τους κανόνες σχετικά με τα κολιέ και τη λαιμόκοψη των ρούχων σου. Στράπλες, κόψιμο V, χαμόγελο είναι ιδανικά για τα statement κολιέ. Επίσης, ένα μονόχρωμο ζιβάγκο και ένα εντυπωσιακό κολιέ θα σου χαρίσουν ένα τέλειο στυλιστικό αποτέλεσμα.
  • Εάν φορέσεις ένα μεγάλο δαχτυλίδι, όλοι θα προσέξουν τα δάχτυλά σου. Οπότε φρόντισε να έχεις ένα περιποιημένο μανικιούρ για να είναι καλαίσθητο το αποτέλεσμα.

Σούπερ Διαγωνισμός με δώρο αξίας 2.500 ευρώ

To @youweekly.gr σε συνεργασία με την @eva.fouska και την εταιρεία @spellsbyvalerajewels κάνουν δώρο σε μία τυχερή ένα συγκλονιστικό σετ κοσμημάτων "Ο κλέφτης" αξίας 2.500€!

σετ κοσμήματα valera καβούρι


♥️Το σετ του διαγωνισμού περιλαμβάνει:

  • Ένα υπέροχο χειροποίητο δαχτυλίδι από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,012cts & 1 φυσικό ακανόνιστο λευκό μαργαριτάρι!
  • Ένα χειροποίητο καδενωτό μοτίφ από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,015cts & 1 φυσικό ακανόνιστο λευκό μαργαριτάρι
  • Ένα χειροποίητο βραχιόλι από επιπλατινωμένο ασήμι 925º με 2 light brown Br:0,025cts & 1 φυσικό ακανόνιστο λευκό μαργαριτάρι

♥️Για να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

♥️Οι νικητές θα προκύψουν με κλήρωση από τον λογαριασμό του @youweekly.gr μέσω της εφαρμογής Rαfi! Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 07/08/24.

Info

Spells by Valera Jewels

  • Διεύθυνση: Καραγεώργη Σερβίας 16, Αθήνα
  • Instagram: spellsbyvalerajewels
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 4042150
  • Παραγγελίες κατόπιν επικοινωνίας στο 6979349251