3+1 tips για να διαρκεί το μακιγιάζ σου όλη μέρα

Θα παραμένει αψεγάδιαστο!

3+1 tips για να διαρκεί το μακιγιάζ σου όλη μέρα

Μιας και η καθημερινότητα είναι αρκετά απαιτητική, πολλές από εμάς φεύγουμε το πρωί από το σπίτι και γυρνάμε αργά το απόγευμα, αν όχι το βράδυ... Ειδικά κάποιες μέρες μπορεί να προκύψουν διάφορες υποχρεώσεις μετά τη δουλειά και το βράδυ να θέλεις να πας στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση με τις κολλητές, ένα χαλαρό σινεμά με την παρέα, ή ακόμη και σε ένα επαγγελματικό event, που «απαιτεί» να είσαι προσεγμένη και κομψή.

Όπως όλες γνωρίζουμε δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι στην «πένα», and that's okay... Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι το μακιγιάζ σου να παραμείνει αψεγάδιαστο, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις φοβερό κόπο ούτε να «φορτώσεις» την επιδερμίδα σου!

3+1 beauty tips για να διαρκεί το μακιγιάζ σου όλη μέρα

Πρόσθεσε το primer στη ρουτίνα του μακιγιάζ σου

Αν θεωρείτε ότι το primer είναι περιττό, πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Το primer κάνει στην επιδερμίδα τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σας. Προσφέρουν την τέλεια, λεία βάση, χαρίζουν λάμψη, γεμίζουν τους πόρους, διορθώνουν τον τόνο της επιδερμίδας, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα σας. Και φυσικά, καταφέρνουν το μακιγιάζ να σταθεροποιηθεί περισσότερη ώρα και να μείνει αναλλοίωτο.

ρουζ διάρκεια κρεμώδη προϊόντα

Προτίμησε τα κρεμώδη προϊόντα στο νεσεσέρ σου

Δεν είναι τυχαίο που τα κρεμώδη προϊόντα έχουν αποκτήσει τόση δημοφιλία. Τα περισσότερα από αυτά μάλιστα είναι πολυχρηστικά, όπως για παράδειγμα τα φανταστικά κρεμώδη ρουζ που μπορούν να τοποθετηθούν σα σκιά, σα ρουζ, ακόμη και στα χείλη! Εκτός όμως από την εξοικονόμηση χώρου στο νεσεσέρ σας και, τα κρεμώδη προϊόντα απλώνονται και αναμειγνύονται άψογα επάνω στην επιδερμίδα χωρίς να την επιβαρύνουν. Έτσι πετυχαίνουν ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα, ιδανικό για να φαίνεστε δροσερή κάθε στιγμή της ημέρας.

Ξεκίνα να χρησιμοποιείς facial spray

Τα γνωστά σε όλους face mist βρίσκονται στα περισσότερα νεσεσέρ τους καλοκαιρινούς μήνες, που η ανανέωση και η δροσιά είναι απαραίτητη! Ωστόσο, ένα ενυδατικό mist είναι πάντα απαραίτητο, μιας και προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Έχετε το πάντα μαζί σου για να κάνει ένα γρήγορο refresh στο πρόσωπό σου ανά πάσα ώρα και στιγμή.

σπρέι διάρκεια μακιγιάζ

Πες ναι στα αδιάβροχα προϊόντα

Γιατί όχι; Τα αδιάβροχα προϊόντα είναι σωτήρια, ακόμα και αν δε σκοπεύουμε να βουτήξουμε στο νερό. Οπότε, μια καλή αδιάβροχη μάσκαρα, ένα σταθερό eyeliner είναι απαραίτητα για να διατηρηθεί το μακιγιάζ αψεγάδιαστο.