Mε αυτά τα 3 tips μακιγιάζ τα μάτια σου θα δείχνουν πιο μεγάλα!

Γιατί όλα είναι θέμα τεχνικής!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

'Ενα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο είναι τα μεγάλα και εκφραστικά μάτια, που αναδεικνύουν μοναδικό το βλέμμα. Αν θέλεις λοιπόν να δώσεις έμφαση στα μάτια σου και να τα κάνεις να φαίνονται πιο μεγάλα, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το πετύχεις με το σωστό μακιγιάζ.

Ακολουθώντας τα παρακάτω εύκολα και αποτελεσματικά tips, τα μάτια σου θα δείχνουν πιο μεγάλα, φωτεινά και εντυπωσιακά. Δοκίμασέ τα και δες πώς θα ανανεώσουν το μακιγιάζ σου και θα αναδείξουν το βλέμμα σου! (δες και τις καλύτερες & πιο οικονομικές mascara για να δημιουργήσεις το τέλειο summer eye look)

Mε αυτά τα 3 tips μακιγιάζ τα μάτια σου θα δείχνουν πιο μεγάλα!

  1. Φώτισε την εσωτερική γωνία των ματιών σου. Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν πιο μεγάλα είναι να χρησιμοποιήσεις μια φωτεινή και λαμπερή σκιά ή ένα highlighter στην εσωτερική γωνία τους. Αυτό θα προσθέσει φως και θα ανοίξει την περιοχή, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο μεγάλα και λαμπερά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αποχρώσεις όπως το χρυσό, το μπεζ ή ακόμα και το λευκό. Εφάρμοσε τη σκιά ή το highlighter στην εσωτερική γωνία των βλεφάρων και δες αμέσως τη διαφορά!

    γυναίκα εφαρμόζει μάσκαρα μπροστά στον καθρέπτη
    Shutterstock


  2. Xρησιμοποίησε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι εσωτερικά των ματιών. Περιγράφοντας με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι την εσωτερική γραμμή των ματιών, όπως ένα nude ή λευκό μολύβι, μπορείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου ανοίγματος στο μάτι. Αυτό το trick λειτουργεί υπέροχα, ειδικά αν έχεις μικρά ή κουρασμένα μάτια.
  3. Δημιούργησε έντονο και καμπυλωτό αποτέλεσμα με τις βλεφαρίδες σου. Οι βλεφαρίδες παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς δείχνουν τα μάτια σου. Χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες για να τις ανασηκώσεις και να τις δώσεις έξτρα καμπυλότητα. Στη συνέχεια, εφάρμοσε μια στρώση μάσκαρα που προσφέρει όγκο και μήκος. Εστίασε στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας, γιατί αυτές μπορούν να προσθέσουν μία γατίσια πινελιά στο βλέμμα σου. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείς να προσθέσεις μερικές μεμονωμένες ψεύτικες βλεφαρίδες στις εξωτερικές γωνίες των βλεφάρων.