Με αυτά τα οικονομικά αρώματα Marks & Spencer -κοστίζουν κάτω από 8 ευρώ- θα πάρεις τα περισσότερα κοπλιμέντα!

Ανακάλυψε τη σύνθεση που σου ταιριάζει!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Μπορεί τα καταστήματα Marks & Spencer να είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα αλλά και τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν σε ρούχα, αξεσουάρ και είδη σπιτιού, ωστόσο λίγοι αλλά και λίγες είναι εκείνες που γνωρίζουν ότι έχουν και μια πλούσια γκάμα σε γυναικεία αρώματα, και όχι μόνο.

Μάλιστα εκτός του ότι οι υπέροχες αυτές αρωματικές συνθέσεις καλύπτουν σχεδόν κάθε γούστο έχουν και εξαιρετικά ελκυστικές τιμές, ενώ σε μερικές περιπτώσεις κυμαίνονται ακόμη και κάτω από 8 ευρώ, γεγονός που τις κάνει πολύ προσιτές σε όλες!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες αρωματικές συνθέσεις Marks & Spencer για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει και να πάρεις και τα πιο θετικά σχόλια στο πέρασμά σου! (δες και πώς θα καταλάβεις ότι το άρωμά σου έληξε, υπάρχει τρόπος να παρατείνεις τη διάρκειά του;)

Δες τα οικονομικά αρώματα Marks & Spencer με τα οποία θα κερδίσεις πολλά κοπλιμέντα!

Ξεχωρίσαμε 3 low-budget αρώματα του brand που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα κιόλας για την υπέροχη αίσθηση που αφήνουν πάνω στο δέρμα σου και για τις σούπερ τιμές τους. Πάρε μια μικρή γεύση από τις παρακάτω αρωματικές συνθέσεις που επιλέξαμε, οι οποίες συμπληρώνονται από μίνιμαλ συσκευασίες και είναι ιδανικές για να κοσμήσουν κάθε μπουντουάρ.

Eau de Toilette, Pink Pepper, Marks & Spencer, €7,99

Η μοναδική του σύνθεση περιέχειπολύτιμες νότες από ροζ πιπέρι, γιασεμί και βανίλια που συνδυάζονται αρμονικά αναδίνοντας μια μοναδική γλυκιά αίσθηση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

pink_pepper_m&s

Eau de Toiilette, Spiced Amber, Marks & Spencer, €7,99

Μια πικάντικη αρωματική δημιουργία με βασικά συστατικά το amber, το γεράνι και το cedar, που συνδυάζονται τέλεια βγάζοντας μια ζεστή αίσθηση πάνω στο δέρμα σου.

spiced_amber_m&s

Eau de Toilette, Cool Vetiver, Marks & Spencer, €7,99

Το vetiver «παντρεύεται» σε μια μοναδική αρωματική σύνθεση με νότες από ginger και musk. Αποτέλεσμα; Ένα μεθυστικό και αισθησιακό άρωμα που θα συνεπάρει αμέσως όλες τις αισθήσεις σου.


vetiver_cool_m&s