Είσαι skincare obsessed; Σου βρήκαμε το Νο1 προϊόν για λαμπερό δέρμα!

Η διαφορά είναι εντυπωσιακή!

Είσαι skincare obsessed; Σου βρήκαμε το Νο1 προϊόν για λαμπερό δέρμα!

Αν είσαι λάτρης του skin care και ψάχνεις συνεχώς νέα προϊόντα για ενυδάτωση και λάμψη, πιθανότατα να έχεις πολλούς ορούς και κρέμες περιποίησης προσώπου και σώματος. Ωστόσο, μήπως τελικά χρειάζεσαι λίγα και καλά; Αν έπρεπε να επιλέξεις έναν ορό, ποιος θα ήταν αυτός;

Εμείς σου έχουμε την απάντηση! Ορός με βιταμίνη C. Η διαφορά είναι εντυπωσιακή, στη λάμψη, την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματός μας, άμεσα και σταθερά.

Τι είναι ένας ορός βιταμίνης C;

Η επιδερμίδα μας είναι συνεχώς εκτεθειμένη: Ο ήλιος, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες, η διατροφή μας, το πρόγραμμα του ύπνου μας. Όλα αυτά επηρεάζουν σημαντικά την εμφάνισή μας. Η βιταμίνη C είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Ως εκ τούτου, βοηθά στην αντιμετώπιση των βλαπτικών ελεύθερων ριζών, οι οποίες προκαλούν βλάβη στα δερματικά κύτταρα και είναι ο βασικός υπεύθυνος για την πρόωρη γήρανση.

Η βιταμίνη C παίζει σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση του δέρματος και υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προσφέροντας σφριγηλότητα. Το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της βιταμίνης C είναι οι ιδιότητές της όσον αφορά στη λάμψη του δέρματος, καταστέλλοντας την παραγωγή μελανίνης.

λαμπερό δέρμα skincare

Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος;

Ναι! Είτε έχετε κανονικό, λιπαρό, μικτό ή ξηρό δέρμα, μια καθημερινή δόση βιταμίνης C μπορεί να κάνει θαύματα. Όταν προστεθεί στη ρουτίνα περιποίησης σου, αυτό το ισχυρό συστατικό μπορεί να προσφέρει μοναδικά οφελή που θα κρατήσουν το δέρμα σου νεανικό, λαμπερό και φρέσκο!

Χρησιμοποιώντας τακτικά τον ορό βιταμίνης C, θα διαπιστώσεις ότι τυχόν σημάδια θα εξαφανιστούν γρηγορότερα, θα εξαφανιστούν τυχόν δυσχρωμίες και θα αισθάνθεις την επιδερμίδα σου πιο φωτεινή και υγιή.

Πότε πρέπει κάποιος να αποφύγει τη χρήση ορού βιταμίνης C;

Υπάρχουν ορισμένες δερματικές παθήσεις που απαιτούν προσοχή όταν προστίθεται αυτό το συστατικό στη ρουτίνα περιποίησης. Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, με ακμή ή κάποια δερματική ευαισθησία - όπως για κάθε προϊόν που προσθέτεις στη ρουτίνα σου -, χρησιμοποίησέ το με προσοχή στην αρχή και επέλεξε να το συνδυάσεις με κάποια ενυδατική κρέμα.

Τι πρέπει να προσέξεις αν επιλέξεις τον ορό βιταμίνης C;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ορός βιταμίνης C είναι μια έξυπνη επιλογή για το skincare σου, μιας και πρόκειτα για πολυεργαλείο. Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες, κατάλληλο για επαναφορά της λάμψης της επιδερμίδας και εξαιρετικό προϊόν για καθημερινή περιποίηση του δέρματός μας.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για εμφάνιση σημαδιών γήρανσης, μια ακόμη must επιλογή είναι και η ρετινόλη!

Τα καλύτερα serum βιταμίνης C

La Roche-Posay Pure Vitamin C 10 Serum

Ο ορός προσώπου La Roche-Posay Pure Vitamin C10 είναι προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες, χάρη στο οποίο προσδίδει στο δέρμα σας την πιο πολυτελή φροντίδα.

L'oréal Paris Revitalift Clinical 12% Pure Vitamin C Serum

Ο ορός προσώπου L'Oréal Paris Revitalift Clinical Serum περιέχει 12% βιταμίνη C, σαλικυλικό οξύ και βιταμίνη Ε. Το αποτέλεσμα είναι να μειώνει ορατά τα πρώτα σημάδια γήρανσης, να αντιμετωπίζει τις ρυτίδες και τους διευρυμένους πόρους και να εξισορροπεί τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.

SkinSense Reinforcing Vitamin Complex

Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Α, Β και C, αυτό το πολυεργαλείο καλύπτει όλες τις ανάγκες σου όταν πρόκειται για την ενίσχυση της επιδερμίδας και την ενθάρρυνση της λάμψης του δέρματος.

Allies of Skin 20% Vitamin C Brighten + Firm Serum

Με 20% βιταμίνη C, αυτός ο ορός δεν είναι για όσους ξεκινούν τώρα τη χρήση βιταμίνης C. Περιέχει επίσης 2% σύμπλεγμα κυττάρων εσπεριδοειδών, ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα που βοηθά στη φωτεινότητα, τη σύσφιξη και την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος με την πάροδο του χρόνου.

KIEHL'S Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Η νέα σύνθεση του Powerful Strength Line Reducing Concentrate της σειράς Dermatologist Solutions™ με ακόμη περισσότερη Βιταμίνη C, είναι εμπλουτισμένη με L-Ασκορβικό οξύ 10,5% και Ascorbyl Glucoside 2%. Εμπλουτισμένη επίσης με υαλουρονικό οξύ, η σύνθεση βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των γραμμών και των ρυτίδων, ενώ βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους, ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Rodial Vitamin C Drops

Μια ήπια φόρμουλα για δέρματα ευαίσθητα σε ερεθισμούς. Με τον καιρό, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της λάμψης του δέρματος και θα εξαφανίσει την υπερμελάγχρωση.