Πες "αντίο" στην κυτταρίτιδα... Προλαβαίνεις μέσα από 5 αποτελεσματικές μεθόδους

Θα απαλλαγείς από την όψη "φλοιού πορτοκαλιού" σε χρόνο dt

Shutterstock
Shutterstock

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ έχεις ραντεβού με τη θάλασσα και την παραλία. Θέλεις να φορέσεις το μίνι φόρεμά σου και το μπικίνι σου χωρίς να σε απασχολούν τα κιλά και η εικόνα σου. Η κυτταρίτιδα, όμως, επιμένει και σου δυσκολεύει τη ζωή… Θα βρεις τη λύση στα Εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, για να πεις μια κι έξω "GoodbyeCellulite"!

Η κυτταρίτιδα αφορά εκατομμύρια γυναίκες, που βλέπουν σε διάφορα σημεία του σώματός τους αυτή την αντιαισθητική όψη "φλοιού πορτοκαλιού" να κάνει την εμφάνισή της. Σε περιοχές του δέρματος όπως σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, γάμπες, γίνεται μια ανομοιογενή κατανομή μορίων λίπους και κατακράτηση νερού στον συνδετικό ιστό λόγω της κακής αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, οπότε η "κυρία κυτταρίτιδα" δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώσει... παρουσία!

Παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνισή της φυσικά δεν είναι μόνο τα περιττά κιλά ή η κακή διατροφή, αλλά η καθιστική ζωή, η μειωμένη άσκηση, η διαταραγμένη κυκλοφορία του αίματος, οι ορμονικές διαταραχές, η κληρονομικότητα, το κάπνισμα, το αλκοόλ, κ.ά.

Η ιδέα, λοιπόν, είναι να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα, χωρίς κόπο, καταπολεμώντας την με τον πιο αποτελεσματικό, εύκολο και γρήγορο τρόπο στα Εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, για να πεις μια κι έξω "GoodbyeCellulite", επιλέγοντας μία από τις 5 αποτελεσματικές μεθόδους.

Πες "αντίο" στην κυτταρίτιδα... Προλαβαίνεις μέσα από 5 αποτελεσματικές μεθόδους

Ραδιοσυχνότητες (RF)

ραδιοσυχνότητες medicosmetic.gr

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) είναι κατάλληλες για σύσφιξη του δέρματος, καθώς λειτουργούν με θερμότητα που είναι η πηγή ενέργειας των κυττάρων του σώματος.

Μεσοθεραπεία

μεσοθεραπεία κατά κυτταρίτιδασ medicosmetic.gr

Άμεση λύση προσφέρει η Μεσοθεραπεία, όπου διοχετεύονται βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ένζυμα.

Skin Science 3D

scin science 3d medicosmetic.gr

Αν δεν αγαπάς τις ενέσιμες θεραπείες, η Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος Skin Science 3D είναι η ιδανική λύση, καθώς επιτυγχάνεται διαδερμική διείσδυση δραστικών συστατικών με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων.

Air Pressing

air pressing medicosmetic.gr

Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, είναι η Πρεσσοθεραπεία Air Pressing, που παρέχει εναλλακτική πίεση αέρος σε όλο το σώμα, ως ένα είδος λεμφικού μασάζ. Προκαλεί έντονη εφίδρωση και επιτάχυνση της διαδικασίας αποτοξίνωσης, ενώ διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να απελευθερώνεται από τις τοξίνες.

Orange Power

orange power medicosmetic.gr

Η θεραπεία που αγαπούν οι celebrities είναι το Orange Power, που βασίζεται στη χρήση ενός αδρανούς αερίου, του CO2, το οποίο είναι εντελώς ακίνδυνο, αλλά απίστευτα ποτελεσματικό.

Γιατί οι ειδικοί … έχουν τη λύση!

Info

Διεύθυνση

  • ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Ερμού 14
  • ΚΗΦΙΣΙΑ: Κολοκοτρώνη 1
  • ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγγέλου Μεταξά 24
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αγίου Κωνσταντίνου 11 (Στοά Θεολόγου)
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 27

Τηλέφωνα

  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: 211 234 9504
  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 231 132 2003