Aπόδραση στο νησί του Πυθαγόρα: Πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ με 2 προϊόντα-κλεδί!

Διατήρησε τη φρεσκάδα σου και στις διακοπές

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
 Aπόδραση στο νησί του Πυθαγόρα: Πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ με 2 προϊόντα-κλεδί!

Εάν σκέφτεσαι φέτος να αποδράσεις σε ένα νησί, όπως για παράδειγμα η Σάμος, όπως άλλωστε έκανε και η πανέμορφη Κάλλια Μέξη, η οποία πρόσφατα ταξίδεψε στο μαγευτικό νησί του Πυθαγόρα με τον Τάσο Δούση και την εκπομπή «Εικόνες» τότε σίγουρα δεν θα πρέπει να παραλείψεις να πάρεις μαζί σου 2 top προϊόντα για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου από την Scandal beauty.

Με αυτόν τον τρόπο θα περιποιηθείς το πρόσωπό σου, όπως πραγματικά του αξίζει ακόμη και στις διακοπές σου και θα είσαι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ σε κάθε σου πρωινή ή βραδινή εξόρμηση!

Aπόδραση στο νησί του Πυθαγόρα πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ με 2 προϊόντα-κλεδί!

Θέλοντας να είναι καλοφροντισμένη και περιποιημένη για την αποστολή στη Σάμο με τον Τάσο Δούση και την εκπομπή «Εικόνες» η πανέμορφη Κάλλια, φρόντισε να πάρει μαζί της 2 beauty must-have της Scandal Beauty, που διατήρησαν την επιδερμίδα της φρέσκια και αναζωογονημένη καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Ποια ήταν αυτά; Το καθαριστικό προσώπου, Face Cleansing Balm και το Face Wash & Scrub, που καθαρίζει και απολεπίζει.

Ανακάλυψε τις πολύτιμες ιδιότητές τους

  • To απαλό καθαριστικό προσώπου, Face Cleansing Balm, αφαιρεί αποτελεσματικά τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα σου αφήνοντάς τη απαλή και βελούδινη, ενώ παράλληλα αποτρέπει τυχόν ξηρότητα και ερεθισμούς. Θα το βρεις στην τιμή των 28,10 ευρώ.

Scandal beauty face cleansing balm

To how to της εφαρμογής

Εφαρμόζεται σε στεγνό πρόσωπο. Ξεκίνα παίρνοντας μια επαρκή ποσότητα στα χέρια σου την οποία θα δουλέψεις καλά ζεσταίνοντας με τις παλάμες σου το προϊόν πριν την εφαρμογή στο πρόσωπο. Στη συνέχεια άπλωσέ το με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλη την επιδερμίδα. Μόλις τελειώσεις ξέπλυνε με χλιαρό νερό και σκούπισε ταμποναριστά.

  • Το Face Wash & Scrub είναι ένα 2 σε 1 προϊόν που καθαρίζει και απολεπίζει το δέρμα με άνθρακα από μπαμπού. Η μοναδική του φόρμουλα από κόκκους ζάχαρης και άνθρακα καθαρίζει τους πόρους και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Ακόμη στη σύνθεσή του περιέχεται άνθρακα από μπαμπού, γνωστό για την ικανότητά του να απορροφά τους ρύπους. Θα το βρεις στην τιμή των 27,30 ευρώ.

Scandal beauty face mask & scrub

To how to της εφαρμογής

Απλώνεται σε καθαρό, νωπό δέρμα με απαλές κινήσεις και στη συνέχεια ξεπλένεις με άφθονο νερό.

Πάρε και μια μικρή γεύση από τα προϊόντα εδώ...

Info

Scandal beauty